Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 15

Thread: kaon ksc570 problem i madh.

  1. #1

    kaon ksc570 problem i madh.

    kam nje problem.dje kisha instaluar nje formware Kaoneros 12.03.A5.sot nuk e di pse nuk kishte sinjal ne shume kanale.nuk e di as vete se si me erdhi ideja te instaloja nje firmware qe nuk esht compatibel.instalova firmware per 12.01.A5.problemi esht se tani me fiket vete the thote off.perpiqem te karikoj firm origjinal me kup 2.3 po me thote fail sa fillon.ka disa raste qe me hapet po nuk ka sinjal nga parabola edhe pse parabola esht ne rregull.ka nonje menyre per ta rregulluar me nonje software?

  2. #2

    Re: kaon ksc570 problem i madh.

    tung

    pra si kemi thane me kup 2.30 merr firmware qe compat. dhe eshte te sunny apo tjeter sdi si e ke pasur ne fillim, i hap filles dhe shkruan (Engineer Mode)e nxjerr prej prises prej rrymes
    File open O.K
    > Old version binary
    COM1 Deconectat !
    Engineer Mode
    [ Upgrade mode. ]
    Engineer Mode
    gjithemone duhet te kesh kujdes se cilen firmware eshte compatible si psh.
    AT-7010 sw 12.01.A5 apo tjeter shpresoj te kesh sukses

  3. #3

    Re: kaon ksc570 problem i madh.

    Quote Originally Posted by danipr View Post
    tung

    pra si kemi thane me kup 2.30 merr firmware qe compat. dhe eshte te sunny apo tjeter sdi si e ke pasur ne fillim, i hap filles dhe shkruan (Engineer Mode)e nxjerr prej prises prej rrymes
    File open O.K
    > Old version binary
    COM1 Deconectat !
    Engineer Mode
    [ Upgrade mode. ]
    Engineer Mode
    gjithemone duhet te kesh kujdes se cilen firmware eshte compatible si psh.
    AT-7010 sw 12.01.A5 apo tjeter shpresoj te kesh sukses
    po ekam provuar me kup po nuk punon.sa fillon dwnload thote fail.lexova ne rjet qe duhet bere jtag po nuk e di se cfare eshte?

  4. #4
    Moderator
    Join Date
    01-04-2005
    Posts
    729
    Uploads
    89

    Re: kaon ksc570 problem i madh.

    duhet te gjesh boot files kaon 570 dhe duhet te gjesh 2 lodera njera origjinal tjetra pacth duhet te futesh bootin ne fillim pastaj softin origjinal te kaonit por me sa mbaj ment duhet te presesh 24 ore pas gabimit te softit qe te shkarkohet ose si ta them te behet reset aparatura dikur kisha keto file sepse beja servic aparatura extreme qe eshte i njejte shume dhe kur ne loader te thot old bin file shtyp SPACE butun ne kumpjuter por tr them se ne faqet turke ka shume file ndihmese per kete aparatur me sa kuptoj ke nderruar hardwarin e aparatures.

  5. #5
    Member
    Join Date
    11-04-2008
    Location
    ERROR265:GPS Loading Failed
    Posts
    75
    Uploads
    0

    Re: kaon ksc570 problem i madh.

    ka nje zgjidhje edhe per ket gje...

  6. #6

    Re: kaon ksc570 problem i madh.

    Quote Originally Posted by tamo View Post
    duhet te gjesh boot files kaon 570 dhe duhet te gjesh 2 lodera njera origjinal tjetra pacth duhet te futesh bootin ne fillim pastaj softin origjinal te kaonit por me sa mbaj ment duhet te presesh 24 ore pas gabimit te softit qe te shkarkohet ose si ta them te behet reset aparatura dikur kisha keto file sepse beja servic aparatura extreme qe eshte i njejte shume dhe kur ne loader te thot old bin file shtyp SPACE butun ne kumpjuter por tr them se ne faqet turke ka shume file ndihmese per kete aparatur me sa kuptoj ke nderruar hardwarin e aparatures.
    bera nje prove dhe funksionoi.futa bootloader 2.19 v4 dhe pastaj firmware origjinal.tani punon poi nuk me kap shume kanale.kap vetm 185 dhe 60 radio tek hotbird.dhe keto qe kap me thote no av.kam idene se do kete levizur antena lart.neser po perpiqem ta ndroj.nese me lejohet nje pyetje tjetr.per te kapur satelitin thor esht shume e veshtire?tani jam ne hotbird.per te kap thor duhet te ul 2 grade parabolen?

  7. #7

    Re: kaon ksc570 problem i madh.

    Quote Originally Posted by riky222000 View Post
    bera nje prove dhe funksionoi.futa bootloader 2.19 v4 dhe pastaj firmware origjinal.tani punon poi nuk me kap shume kanale.kap vetm 185 dhe 60 radio tek hotbird.dhe keto qe kap me thote no av.kam idene se do kete levizur antena lart.neser po perpiqem ta ndroj.nese me lejohet nje pyetje tjetr.per te kapur satelitin thor esht shume e veshtire?tani jam ne hotbird.per te kap thor duhet te ul 2 grade parabolen?

    kurse tani filloi prape te mos kapi satelitin.dhe kur e fik dhe ndez prap nuk niset po thote off ne display.se kuptoj se cfar problemi ka.kot sa

  8. #8

    Re: kaon ksc570 problem i madh.

    Pershendetje
    qe nga fillimi ju kam tregue se kaon eshte dvb i komplikuar, mirpo ne rastin tuaj duhet me ngadal ta zgjithesh problemin
    1 - injekto me boot loader 2.19 v4 tek kaon zgjithe qdo problem
    2- kup 2.30 firmware origjin
    3-channel editor me setinng dhe provoje
    shkon www.depo.gen.tr

  9. #9

    Re: kaon ksc570 problem i madh.

    Quote Originally Posted by danipr View Post
    Pershendetje
    qe nga fillimi ju kam tregue se kaon eshte dvb i komplikuar, mirpo ne rastin tuaj duhet me ngadal ta zgjithesh problemin
    1 - injekto me boot loader 2.19 v4 tek kaon zgjithe qdo problem
    2- kup 2.30 firmware origjin
    3-channel editor me setinng dhe provoje
    shkon www.depo.gen.tr
    puna esht se une e instalova bootloader 2.19v4 dhe pastaj firm origjinal dhe per 5 minuta dekoderi punonte normalisht edhe pse nuk me kapte shume kanale.pastaj nuk e kuptoj pse u bllokua prape dhe tani nuk ndizet.klikoj butonin e standby dhe fillon te ndizet pastaj menjehere thote off.mos duhet te pres 24 ore para se ta hap?

  10. #10

    Angry Re: kaon ksc570 problem i madh.

    me falni qe po nderhyj, per sa i perket problemit them se> e morto <...... ky eshte mendimi im

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Question kaon ksc570
    By jimco in forum French / Français
    Replies: 2
    Last Post: 18-08-2009, 10:28:54
  2. please I want funteune for kaon ksc570
    By pero_peter7 in forum Kaon
    Replies: 0
    Last Post: 27-12-2008, 00:37:55
  3. Replies: 2
    Last Post: 22-07-2007, 15:53:31
  4. kaon ksc570 2ci
    By estou in forum French / Français
    Replies: 0
    Last Post: 23-09-2006, 07:33:31
  5. Firmware pour kaon ksc570
    By electron59 in forum Kaon
    Replies: 1
    Last Post: 28-12-2005, 22:00:31

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •