loader 2.0 new............................

****
1. v2.0 eshte shume i vjeter
2. ka dal v2.1 por jane te gjitha off ose ne shqip sdel asgje.
3. dikush ka nxjerr v3.0 dhe nuk ka asnje kanal qe punon me kte skede.
4. s.univers para se te postosh nje file sigurohu qe po poston nje gje qe punon per momentin te pakten, por jo nje file qe ka pas punu. prandaj e hoqa si file i skaduar
5. per ata qe duan te sigurohen mund tja çoj ne PM linket e jashtme ku shpjegohet qe ky file eshte nje fake i madh, meqe ktu rregulloja nuk na lejon te bejme publicitet.

6.tema mbyllet per humbje kohe me file te skaduar.