Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 18

Thread: keshille dekoder i ri...

  1. #1

    keshille dekoder i ri...

    meqenese dekoderi im kaon ksc 570 ngordhi sot po mendoja te bleja nje te ri.doja ndihmen tuaj meqenese un nuk kuptoj dhe aq.dua te blej nje dekoder qe te jet patchabile por qe mos kushtoje shume.me kaon ksc570 shbllokoja kanale me ane te emulatorit te brendshem duke futur keys me ane te menuse segrete.doja te dija cili dekoder ekonomik ka nje menu te ngjashme.dua ta perdor per te shbllokuar paketen e satelitit thor.nese ka nonje dekoder qe ja vlen ta blesh athere me thoni.flm dhe gezuar vitin e ri.
    ps"kam nje rast per nje Xtreme Hornet XSC 520 PVR USB plus cam matrix i perdorur.50 euro.si thoni ja vlen?

  2. #2
    →→→Admin←←← Fiku75's Avatar
    Join Date
    12-02-2008
    Location
    The Land of Eagles
    Posts
    3,885
    Uploads
    38

    Re: keshille dekoder i ri...

    Quote Originally Posted by riky222000 View Post
    meqenese dekoderi im kaon ksc 570 ngordhi sot po mendoja te bleja nje te ri.doja ndihmen tuaj meqenese un nuk kuptoj dhe aq.dua te blej nje dekoder qe te jet patchabile por qe mos kushtoje shume.
    un personalisht te keshilloj decoderin e duolabsit qe quhet Qbox. kushton 199 euro i ri. po e gjete te perdorur me lire me mire per ty.

    po dite italisht dhe po more vesh nga opcjonet shtese qe ka me shume se dekoderat e tjere ky dekoder atere do ta kuptosh se ťa dekoderi eshte ky duke lexuar ktu

    sido qe te jete ti boj si di vet

  3. #3

    Re: keshille dekoder i ri...

    Quote Originally Posted by fiku75 View Post
    un personalisht te keshilloj decoderin e duolabsit qe quhet Qbox. kushton 199 euro i ri. po e gjete te perdorur me lire me mire per ty.

    po dite italisht dhe po more vesh nga opcjonet shtese qe ka me shume se dekoderat e tjere ky dekoder atere do ta kuptosh se ťa dekoderi eshte ky duke lexuar ktu

    sido qe te jete ti boj si di vet
    nonje gje me ekonomike nuk ka?po ky qbox mesa shof ka diablocam 2.3 te integruar.e hap digitalbin ky?

  4. #4
    →→→Admin←←← Fiku75's Avatar
    Join Date
    12-02-2008
    Location
    The Land of Eagles
    Posts
    3,885
    Uploads
    38

    Re: keshille dekoder i ri...

    Quote Originally Posted by riky222000 View Post
    nonje gje me ekonomike nuk ka?
    me ato parametra qe ka qbox jo ska me te lire.
    pastaj dekodera qe i ngjajne kaonit, jane clarke tech ose vantage mund te zgjedhesh nji nga ato.variojne nga 50 deri te 110 euro.

  5. #5
    →→→Admin←←← Fiku75's Avatar
    Join Date
    12-02-2008
    Location
    The Land of Eagles
    Posts
    3,885
    Uploads
    38

    Re: keshille dekoder i ri...

    Quote Originally Posted by riky222000 View Post
    ky qbox mesa shof ka diablocam 2.3 te integruar.e hap digitalbin ky?
    po ka dy jo nji por 2 diablo cam te integruara dhe e shikon digitalbin komplet paketen perfshi dhe supersportet dhe digigoldin.

  6. #6

    Re: keshille dekoder i ri...

    Quote Originally Posted by fiku75 View Post
    po ka dy jo nji por 2 diablo cam te integruara dhe e shikon digitalbin komplet paketen perfshi dhe supersportet dhe digigoldin.
    dmth dekoder ekonomik qe hap digitalbin esht vetm ky qbox?po kerkoj ne internet po spaska shume ketu ne itali nga keta.

  7. #7

    Re: keshille dekoder i ri...

    Quote Originally Posted by fiku75 View Post
    po ka dy jo nji por 2 diablo cam te integruara dhe e shikon digitalbin komplet paketen perfshi dhe supersportet dhe digigoldin.
    se harrova te pyes.po per te hap digitalbin me qbox duhet edhe nonje hardware tjetr.me diablo cam 2.3 di qe duhet edhe cas 3 po me qbox si i behet?duhet cas3

  8. #8
    Junior Member
    Join Date
    29-12-2008
    Posts
    10
    Uploads
    0

    Re: keshille dekoder i ri...

    Quote Originally Posted by riky222000 View Post
    se harrova te pyes.po per te hap digitalbin me qbox duhet edhe nonje hardware tjetr.me diablo cam 2.3 di qe duhet edhe cas 3 po me qbox si i behet?duhet cas3
    jo , me kete dekoder mjafton vetem programimi nepermjet portes lan ose seriales RS232. (ndoshta mund te behet dhe wifi po nuk jam i sigurt ).

  9. #9

    Re: keshille dekoder i ri...

    kujdes me ate qbox one se nuk eshte shume i lehte per t'i bere konfiguracionin e duhur ne rast se je fillestar per ti bere update dhe per ti futur emu 1.0.0.6 per dga.

  10. #10

    Re: keshille dekoder i ri...

    Quote Originally Posted by genti 76 View Post
    kujdes me ate qbox one se nuk eshte shume i lehte per t'i bere konfiguracionin e duhur ne rast se je fillestar per ti bere update dhe per ti futur emu 1.0.0.6 per dga.

    te them te drejten jam fillestar.deri tani kam futur emu tek kaon ksc 570 dhe kam shbllokuar ca kanale.shpresoj mos jet shume me e komplikuar.po duhet te fus keys cdo dite per digitalb tek qbox.po u prish garancia vlen edhe pse e kam emuluar apo nese e modifikoj humbet garancine.ka rezik qe te blej ket qbox dhe pastaj per pak muaj mos jem ne gjendje te hap digitalb?

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Question nje keshille
    By kapoaug in forum Albanian / Shqip
    Replies: 19
    Last Post: 10-11-2009, 22:05:58
  2. Question keshille dekoder i ri...
    By riky222000 in forum Albanian / Shqip
    Replies: 10
    Last Post: 11-02-2009, 08:31:13
  3. dekoder hd
    By mihali in forum Albanian / Shqip
    Replies: 4
    Last Post: 27-01-2009, 22:16:18
  4. Dekoder ON LIEN
    By news24 in forum Albanian / Shqip
    Replies: 11
    Last Post: 18-12-2008, 17:53:29
  5. nje ndihme dhe keshille
    By besi4159 in forum Albanian / Shqip
    Replies: 0
    Last Post: 10-09-2008, 15:36:44

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •