Results 1 to 6 of 6

Thread: 4200d displays "SrAr" and is blocked

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    02-06-2006
    Posts
    14
    Uploads
    0

    4200d displays "SrAr" and is blocked

    Happy New Year to all.

    My Startsat 4200d (AliB) suddenly displays "SrAr" (or is it "STAT"?) and is blocked.

    I uploaded latest firmware "ali B sw_V1.3.7 03 01 2009.bin" found on the upload section but still same problem.

    Any hints please?

    Thx-ifuon

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    02-06-2006
    Posts
    14
    Uploads
    0

    Re: 4200d displays "SrAr" and is blocked

    C'mon. Am I the only one having had this problem?
    No one can help?

  3. #3
    Member
    Join Date
    10-10-2005
    Location
    Riyadh / Aix en Provence
    Posts
    80
    Uploads
    0

    Re: 4200d displays "SrAr" and is blocked

    Hi ifuon,
    normal process for 4200 is boot, then start then run then display channel number.
    I've same problem some months ago.
    I've fix it by using strong reset, files are on FTE maximal thread
    Ali 3229B_CLEANER_ftes200-starsat4000d et clones_.rar‎ and
    tapess PACK-1er Flash -firm sw05.04.2008+favoris 8 liste+image fond+CS.etc.zip
    It had works 100% (by changing bootloader)
    Hope it helps. alainc

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    02-06-2006
    Posts
    14
    Uploads
    0

    Re: 4200d displays "SrAr" and is blocked

    Merci alainc . Je vais essayer.

  5. #5
    New Member
    Join Date
    19-03-2007
    Location
    ALGERIA
    Posts
    5
    Uploads
    0

    Re: 4200d displays "SrAr" and is blocked

    merci

  6. #6
    New Member
    Join Date
    01-04-2005
    Posts
    4
    Uploads
    0

    Re: 4200d displays "SrAr" and is blocked

    Quote Originally Posted by alainc View Post
    Hi ifuon,
    normal process for 4200 is boot, then start then run then display channel number.
    I've same problem some months ago.
    I've fix it by using strong reset, files are on FTE maximal thread
    Ali 3229B_CLEANER_ftes200-starsat4000d et clones_.rar‎ and
    tapess PACK-1er Flash -firm sw05.04.2008+favoris 8 liste+image fond+CS.etc.zip
    It had works 100% (by changing bootloader)
    Hope it helps. alainc
    thank you for your help, i found the file Ali 3229B_CLEANER_ftes200-starsat4000d et clones_.rar‎ here http://www.satsupreme.com/showthread.php?p=272984 and it removed the block of the starsat 4000 D, i uploades a new channel list with MaxEditor 1.01 ( found in tunisiasat )

    but now my problem is that i have an old boot 0.99 and nothing is opening, there is not even how to enter the keys in the menu :(

    what's is tapess PACK-1er Flash -firm sw05.04.2008+favoris 8 liste+image fond+CS.etc.zip ? i didn't found anything on the FTE forum and how to upgrade the bootloader pls ?

    thx for advance

Similar Threads

  1. New Canal+Canalsat"maghreb"26E,Nova,BisTv,Art+"absat"
    By aouamed in forum CCcam Exchange: Local
    Replies: 3
    Last Post: 28-06-2009, 19:19:54
  2. probleme starsat 4200d "EAAU" a l aide svp
    By mounn in forum French / Français
    Replies: 6
    Last Post: 14-06-2008, 14:52:31
  3. Cabo para conectar um notebook "ASUS M6B00N" a um "KAON KSC 570"
    By quim_pt in forum Portuguese / Português
    Replies: 6
    Last Post: 05-03-2006, 00:30:51
  4. Cartão "Platinum" com um programador "Phoenix AP (MOSC)"
    By quim_pt in forum Portuguese / Português
    Replies: 12
    Last Post: 05-02-2006, 02:45:23

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •