Results 1 to 5 of 5

Thread: Cccam kako radi?

  1. #1
    New Member
    Join Date
    08-08-2007
    Posts
    2
    Uploads
    0

    Cccam kako radi?

    Interesuje me ovaj Cardsharing kako to radi, citao sam nesto o tome al nije mi bas sve jasno kako to funkcionise.
    Znaci treba resiver povezati sa internetom da bi stigli kljucevi preko nekog servera,u resiver je upisana lokacija i user i pass za taj server?Jel tako?
    A jel moze na primer u isto vreme da bude upisana dva servera u resiver?
    Jel ima neko iskustvo o ovom,jel se moze naci servera koji su free al da ima na primer digiTV ili TTV ili SKY ?
    Cujem da neki prodavaju vec podesen resiver al okle znam da taj server sto je ubacen dal ce raditi sutra...
    Hvala.

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    27-01-2006
    Posts
    11
    Uploads
    0

    Re: Cccam kako radi?

    Vidim da niko ti nije odgovorio na pitanje, pa cu pokusati da ti dam objasnjenje.

    Cccam je emu, koji se intsallira na Dreambox resiver. Dreambox ti mora biti ukljucen na netu, i moras imati neki port naprimer 19001 otvoren na routeru da bi resiver mogao da komunicira sa svetom. Eh sad, da bi ti mogao da se prikljucis i gledas programe, treba ti cfg configuracija na tvom resiveru, to ti mora napravit neko ko zna, i moras naci nekoga koji ce te primiti na svoj server da bi ti mogao da gledas njegove kanale. Malo je teze naci nekoga koji ce da te prikljuci u server a da nema koristi od tebe, jer cardsharing je znaci TI IMAS PINK A JA TOTAL, ti gledas moji total a ja gledam tvoj pink, tako to ide..zato kazem da ako nema neko nikakvog korista od tvog resivera onda malo je teze naci nekog ko ce da te primi..to je to kratko

  3. #3
    New Member
    Join Date
    03-04-2005
    Posts
    1
    Uploads
    0

    Re: Cccam kako radi?

    Prijatelju posto vidim da znas oko cardsharinga evo ti sajt pa ti vidi [URL="http://www.********[/URL] tu sam nasao free server... Ima i da se konvertuje za Dreambox. Posto ja nemam Dreambox vec opticum, volio bi da ti to vidis pa da mi javis, jer ja sam pocetnik u ovome... Meni traze 20 eura da bi imao cardsharing.... Ako ko moze nek mi pomogne oko toga... UNAPRED ZAHVALAN!

  4. #4

    Re: Cccam kako radi?

    Skini "TrumanShare_1.0.19 Cccam no limit" i tu otvoriš FLYCCCAM cfg pomoću Notepad++ ili nekog sličnog programa i sve izbriši i ako imaš neku c liniju dali free ili probna ili kupljena kopiraš je u taj cfg. Onda pokreneš TrumanShare i to je sve. Na resiveru podesiš sledeće: ukucaš 9339, idš na Card Share pa ok onda se spustiš na TM Share i ok, onda podesiš na 3 sec. i exit. Naravno resiver povežeš sa pc sa nulmodem kablom i moraš biti povezan na internet i gledaš na svom opticumu sve što ti je davatelj c linije dozvolio. To je ukratko

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    29-04-2009
    Posts
    10
    Uploads
    0

    Re: Cccam kako radi?

    moze na yumatu i kombinacija saremax HSIC po meni bolje radi
    ali patnja je to sa ovim risiverima kao yumatu i opticum toje cisto da se vidi da moze da radi da otvori kanal, nista bez reca sa mreznom kartom i linuxom!

Similar Threads

  1. CCA na SS2 kako ?
    By rvlaisav in forum ex-Yugoslav Languages
    Replies: 1
    Last Post: 21-12-2009, 06:42:30
  2. New kako sad mogu otkljucati premiere
    By idjoga12 in forum ex-Yugoslav Languages
    Replies: 4
    Last Post: 05-09-2009, 11:44:49
  3. kako podesiti motor
    By sandrije in forum ex-Yugoslav Languages
    Replies: 4
    Last Post: 07-07-2009, 14:09:04
  4. New trebami informacija dali radi nekome finske kanali na viasat
    By sakica in forum ex-Yugoslav Languages
    Replies: 0
    Last Post: 29-03-2009, 13:20:51
  5. kako uraditi jtag
    By krzan in forum ex-Yugoslav Languages
    Replies: 1
    Last Post: 28-02-2009, 17:00:14

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •