Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 26

Thread: VizionNet FCI-7000 COMBO

 1. #1

  Thumbs up VizionNet FCI-7000 COMBO ju lutem ndimomni.

  (VizionNet FCI-7000 COMBO) Ju lute me ndimoni per skemen e itag dhe porogramin. Une i kame hdhur jne softer qe nuke ka kthim mbrapsh me versione te tjera, dekoderi ndese te ekrani nje pike te kuqe dhe nuke ndizet me tutje ju lutem me ndimoni.

 2. #2

  Re: VizionNet FCI-7000 COMBO

  a ke pak pervoje se puna e vizionet me jtag eshte pak e komplikume.sidomos kur i ke hedh soft.upb dhe do ta kthesh me soft.bin

 3. #3

  Re: VizionNet FCI-7000 COMBO

  Kame pake pervoje dhe pake me ndihmen juaj dhem se do tja harrije qellimit. Ju lutem me postoni skemen e itagut per kete dekoder dhe softin per ta kthyer ne bin. Po i ke te lutem mi postoi.

 4. #4

  Thumbs up Re: VizionNet FCI-7000 COMBO

  Kame gjetur nje softer IRIS FTA-7000(mx29lv160bt) neqofte se bene dergome nje mesazh kurse sa per itagun une e kame nje itag qe zhbllokonim opentel ods 3000 c po ky itag i bene vizionnet.

 5. #5
  Moderator mile kristo's Avatar
  Join Date
  24-06-2007
  Location
  EU
  Posts
  1,720
  Uploads
  269

  Re: VizionNet FCI-7000 COMBO

  ja ku i ke ne qofte se te bejne pune dhe ne qofte se di ti perdoresh

 6. #6

  Question Re: VizionNet FCI-7000 COMBO

  Quote Originally Posted by mile kristo View Post
  ja ku i ke ne qofte se te bejne pune dhe ne qofte se di ti perdoresh
  shoku te lutem me jepe nje shpjegim (MVisionEUtl) kete loder di ta perdore kurse (bootloader_upgrade[1].bin) dhe kete (Vision Tools 2.9) nuke i di . ky loder Vision Tools 2.9 kure e klikoje me thote
  Vision Tools 2.9.exe-Application error. te lutem me ndihmome.

 7. #7

  Re: VizionNet FCI-7000 COMBO

  hape kapakun e aparatit dhe shiko cfare flashi ke nq se do ta besh me jtag

 8. #8

  Thumbs up Re: VizionNet FCI-7000 COMBO

  Quote Originally Posted by dragon41 View Post
  hape kapakun e aparatit dhe shiko cfare flashi ke nq se do ta besh me jtag
  pershendetje flashi eshte
  MX m504920
  29lv160cttc-706
  taivan
  ikam dhe keto programe per itak pa studioi
  dhe me jepe nje shpjegim te lutem

 9. #9

  Re: VizionNet FCI-7000 COMBO

  hidhi nje zy ketyre te lutem

 10. #10

  Re: VizionNet FCI-7000 COMBO

  foto te aparatit dhe shasis.
  Attached Images Attached Images

Page 1 of 3 123 LastLast

Similar Threads

 1. New Infinity 7000-Digimax 7000
  By maosat in forum Satellite Receivers A to Z
  Replies: 0
  Last Post: 01-06-2009, 17:35:06
 2. Etisalat combo
  By sofien72tu in forum Daily Satellite TV News
  Replies: 0
  Last Post: 22-10-2008, 20:55:14
 3. Update Watch Premiere Mediaset on a FCIS Combo 7000
  By gatto79 in forum M-Vision
  Replies: 0
  Last Post: 27-02-2008, 16:59:35
 4. MVision 7000 Combo + Aston Seca Module
  By chaosmaker in forum M-Vision
  Replies: 3
  Last Post: 14-11-2006, 10:50:10
 5. Combo Metronic...???
  By Almanjayar in forum Spanish / Español
  Replies: 1
  Last Post: 14-03-2006, 09:11:25

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •