(VizionNet FCI-7000 COMBO) Ju lute me ndimoni per skemen e itag dhe porogramin. Une i kame hdhur jne softer qe nuke ka kthim mbrapsh me versione te tjera, dekoderi ndese te ekrani nje pike te kuqe dhe nuke ndizet me tutje ju lutem me ndimoni.