Results 1 to 2 of 2

Thread: vplug ?

  1. #1

    vplug ?

    Bonjour,

    Normal que vplug ne fonctionne plus pour t*s ?

    Si c'est le cas (d'apres ce que j'ai pu comprendre) il y a t-il une autre solution ? ou dois-je revendre ma skystar 2 ?

    Merci!

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    11-02-2006
    Posts
    205
    Uploads
    39

    Smile Re: vplug ?

    slt millk
    Pour tps c'est fin de diffusion !! garde ta carte au chaud ca peux encore servir

Similar Threads

  1. vPlug 2.1.6
    By beg_tze in forum Italian / Italiano
    Replies: 1
    Last Post: 09-01-2009, 15:34:31
  2. Update vplug 2.2.9
    By bozomustafa_68 in forum DVB Plugins
    Replies: 2
    Last Post: 17-06-2008, 18:58:07
  3. vplug
    By Doppler in forum Dreambox
    Replies: 0
    Last Post: 08-03-2008, 16:48:14
  4. sbc+vplug??
    By BIKAKISM in forum DVB Plugins
    Replies: 0
    Last Post: 08-12-2007, 15:23:59
  5. Vplug
    By lucyinyhesky in forum French / Français
    Replies: 1
    Last Post: 17-09-2006, 16:17:23

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •