Results 1 to 4 of 4

Thread: Necessito D+ 30W

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    16-10-2005
    Posts
    13
    Uploads
    0

    Necessito D+ 30W

    Tenho CCcam 2.0.9 24/7 online com bonas dist:1, like Polsat, TPS, Cyfra+, Globcast, SRG, Sky UK, Novagr, Sky Italia, Tv Cabo, Meo, etc...

    Se estás interessado em cambiar de c: line me envia PM.

    Gracias

  2. #2
    New Member
    Join Date
    06-12-2008
    Posts
    1
    Uploads
    0

    Re: Necessito D+ 30W

    Quote Originally Posted by apiedade View Post
    Tenho CCcam 2.0.9 24/7 online com bonas dist:1, like Polsat, TPS, Cyfra+, Globcast, SRG, Sky UK, Novagr, Sky Italia, Tv Cabo, Meo, etc...

    Se estás interessado em cambiar de c: line me envia PM.

    Gracias
    busco solucion para ver d+españa, sabemos algo?????????, un saludo

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    15-07-2008
    Location
    binefar
    Posts
    15
    Uploads
    0

    Re: Necessito D+ 30W

    la solucion de ver d+ es en estos momentos pagar..saludos....

  4. #4
    New Member
    Join Date
    28-06-2006
    Posts
    6
    Uploads
    0

    Re: Necessito D+ 30W

    En estos momentos y desde hace más de un año.

Similar Threads

  1. New Sou novo nesta andanças e necessito de ajuda
    By marc1977 in forum Portuguese / Português
    Replies: 3
    Last Post: 31-08-2009, 21:50:33
  2. Perdi alguns canais necessito ajuda
    By madbull5 in forum Portuguese / Português
    Replies: 2
    Last Post: 14-04-2006, 21:44:37

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •