Results 1 to 4 of 4

Thread: globo truman

  1. #1
    Banned
    Join Date
    30-06-2005
    Location
    Kukes,Albania
    Posts
    4,252
    Uploads
    3,558

    globo truman

    ju lutem me ndihmoni kam nje aparat globo me tru truman 5119_cool_2.4.42‎ dhe nuk mi hap digi tv ju lutem me ndihmoni

  2. #2

    Re: globo truman

    ktu ki key edhe loaderin per opticum 5119 ose truman mundes tja vnojsh keto koda edhe punon digi tv te pershendes ylvi

  3. #3
    Banned
    Join Date
    30-06-2005
    Location
    Kukes,Albania
    Posts
    4,252
    Uploads
    3,558

    Re: globo truman

    faleminderit vlla

  4. #4
    Super Moderator dreamer1983's Avatar
    Join Date
    04-07-2008
    Location
    kosova
    Posts
    4,318
    Uploads
    5,967

    Re: globo truman

    Quote Originally Posted by ylvi View Post
    faleminderit vlla

    Ja ku e ke linkun pėr tjera hera dhe me key tė reja e mer qdo her postimin e fundit

    http://www.satsupreme.com/showthread.php?t=57807&page=4

Similar Threads

  1. New Settings for Globo..Yumatu..Truman..Opticum..
    By Sat-Net in forum Truman Software and Tools
    Replies: 4
    Last Post: 16-06-2011, 11:18:56
  2. Update Truman-Globo
    By <warrior> in forum Truman Firmware
    Replies: 38
    Last Post: 01-01-2011, 16:57:19
  3. Update ShareMax for Yumatu/Truman/Opticum/Globo Upd
    By mujo2007 in forum Yumatu
    Replies: 16
    Last Post: 11-01-2010, 07:37:10
  4. New Latest software for Globo,Yumatu,Truman
    By Sat-Net in forum Truman Firmware
    Replies: 1
    Last Post: 14-09-2009, 03:58:04
  5. Globo - Truman
    By globo-truman in forum Truman
    Replies: 5
    Last Post: 17-02-2008, 15:52:19

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •