Results 1 to 6 of 6

Thread: a mund te hapet sportklub slo ne eutelsat w2 me diablo?

  1. #1

    a mund te hapet sportklub slo ne eutelsat w2 me diablo?

    doja te dija nese mund te hapet sportklub slo ne eutelsat w2 me qbox?

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    14-12-2008
    Posts
    131
    Uploads
    0

    Re: a mund te hapet sportklub slo ne eutelsat w2 me diablo?

    Diablo nuk kam por pasi kanali per te cilin pyet eshte i koduar ne NDS me siguri se diablo nuk e hap.Mund ta kesh ne dy menyra ne sharing apo te abonohesh per kartele origjinale.

    tung

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    27-01-2009
    Posts
    221
    Uploads
    0

    Re: a mund te hapet sportklub slo ne eutelsat w2 me diablo?

    Quote Originally Posted by riky222000 View Post
    doja te dija nese mund te hapet sportklub slo ne eutelsat w2 me qbox?
    Diablo cam nuk e hap ket kanal por mund ta shofesh ket kanal ne satelit thor ne paketen DIGI TV.

    Tung!

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    14-12-2008
    Posts
    131
    Uploads
    0

    Re: a mund te hapet sportklub slo ne eutelsat w2 me diablo?

    Mendoj se keto kanale dallojn,sportclub slovenija ne keto momente jap hokej ndersa aj ne digitv me duket se eshte kroat dhe ne keto momente jap chelsea tv.

    tung

  5. #5
    5000k SkinArt's Avatar
    Join Date
    20-11-2005
    Location
    Tirana, AL
    Posts
    1,246
    Uploads
    2

    Re: a mund te hapet sportklub slo ne eutelsat w2 me diablo?

    sportklub slovenia nuk transmeton ne thor + ne pakete digitv, ky kanal transmeton vetem ne w2, paketa total tv - me shume ketu: http://www.lyngsat-address.com/ss/Sp...-Slovenia.html

  6. #6
    Senior Member
    Join Date
    13-10-2008
    Posts
    335
    Uploads
    1

    Re: a mund te hapet sportklub slo ne eutelsat w2 me diablo?

    Quote Originally Posted by Wingsofdarkness View Post
    sportklub slovenia nuk transmeton ne thor + ne pakete digitv, ky kanal transmeton vetem ne w2, paketa total tv - me shume ketu: http://www.lyngsat-address.com/ss/Sp...-Slovenia.html
    shume e sakte sportklub slovenia eshte vetem ne w2 dhe eshte i kriptuar me nds(videoguard) per vec se cardsharing deri me sot me njohurite qe kam une nuk di qe nds te thyhet sportklub slovenia eshte shume me i mire se sportklubet qe jane ne thor

Similar Threads

  1. Sportklub a 4
    By causicurti in forum Italian / Italiano
    Replies: 4
    Last Post: 08-11-2009, 13:06:05
  2. Question Nuk po me hapet Digi TV..
    By mishelujku in forum Albanian / Shqip
    Replies: 5
    Last Post: 12-09-2009, 12:42:12
  3. 1W: DoQ, F + H, SportKlub, SportKlub + encoded
    By sofien72tu in forum Daily Satellite TV News
    Replies: 0
    Last Post: 09-09-2009, 23:39:56

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •