Results 1 to 5 of 5

Thread: Aparati me i mire per server

  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    20-06-2008
    Posts
    214
    Uploads
    1

    Aparati me i mire per server

    Dua te bej nje server por mund te me ndihmoje njeri se cili nga aparatet linux eshte me i mire per server?Kam parasysh te maj sa me shume usera dhe te ket vend per sa me shume karta.

  2. #2
    →→→Admin←←← Fiku75's Avatar
    Join Date
    12-02-2008
    Location
    The Land of Eagles
    Posts
    4,292
    Uploads
    39

    Re: Aparati me i mire per server

    Quote Originally Posted by tironci View Post
    Dua te bej nje server por mund te me ndihmoje njeri se cili nga aparatet linux eshte me i mire per server?Kam parasysh te maj sa me shume usera dhe te ket vend per sa me shume karta.
    dreambox 7020 me duket me 200 vende diponibel, po spate mundesi per server linux.

  3. #3

    Re: Aparati me i mire per server

    Do e besh per biznes apo thjesht per sharing?

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    06-09-2008
    Location
    Italia
    Posts
    22
    Uploads
    0

    Re: Aparati me i mire per server

    Quote Originally Posted by tironci View Post
    Dua te bej nje server por mund te me ndihmoje njeri se cili nga aparatet linux eshte me i mire per server?Kam parasysh te maj sa me shume usera dhe te ket vend per sa me shume karta.
    Nga sa di une sa me shume user varet nga adsl..dhe decoder linux me enigma1 lexojne vetem nje karte..per dec varet nga xhepi...
    cs per pasion jo per fitim..

  5. #5
    Senior Member
    Join Date
    20-06-2008
    Posts
    214
    Uploads
    1

    Re: Aparati me i mire per server

    Persa i perket aparatit,mesugjeruan edhe ca te tjere per db7072.Un serverin du me e bo mee shpernda perca shok sepse kan digitalbin te pagume per dy vjet te tjera dhe tringun per nje vit e du me e provu.Puna eshte se sja thom haberin fare(tek gjonat themeltare se konfigurimet si kom problem :) )Por desha me dit nese du me i bo i server qe ka dy paketa ne dy satelite te ndryshem psh sky-it 13e dhe digitalb 16e duhet me pas parabolen tek te dyja apo si osht ky muhabet se spo e mor vesh?Psh qe te lexohen kodet nga karta duhet patjeter ta kem sinjalin e atij sateliti?Apo kur ben serverin jan klientet qe zgjedhin kodet nga karta,dhe ska lidhje se ca po shof un me aparatin tim?Dhe dicka tjeter jan ato lexuesit e kartave smartgo me duket se e kan qe jan me usb dhe pashe qe mund ti lidhje sa cop te dush me nje hub dhe kishe karta sa te dush?
    I rashe i cik gjate por gjithsesi po pat nonjoni CS for dummies (ca pergjigje for dummies)do ja dija per nder

Similar Threads

  1. Question Aparati klan (receiver sat +)
    By tir2 in forum Albanian / Shqip
    Replies: 2
    Last Post: 18-08-2009, 16:08:21
  2. paketa me e mire televizive per momentin
    By flor1 in forum Albanian / Shqip
    Replies: 16
    Last Post: 11-03-2009, 02:52:54
  3. New Sa mire qe ju gjeta
    By fillestari in forum Albanian / Shqip
    Replies: 8
    Last Post: 29-12-2008, 02:33:27
  4. Question Kush eshte aparati sat me i mire?
    By sakoal in forum Albanian / Shqip
    Replies: 12
    Last Post: 27-07-2008, 22:52:08

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •