Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 27

Thread: NDIHMEeeee PER EUTELSAT W2

  1. #1
    Moderator kapoaug's Avatar
    Join Date
    14-10-2008
    Location
    Ska Çte duhet ty..
    Posts
    1,312
    Uploads
    17

    NDIHMEeeee PER EUTELSAT W2

    Mirembrema cuna. Kam nje HIVION 9090xci dhe kam nje problem me sat. eutelsat w2. Kur e ndaj tek porta e diseq. me jep sinjal ne rregull. Por kanalet qe jane ne kete satelit nuk me hapet asnje nga ata qe jane free dhe del tabela qe ska sinjal. Dy te tjeret Astra, & Hotbird jane ne rregull. Nje problem tjeter eshte se nuk ben rikthimin ne gjendjen fillestare,( STB RESET). Ju lutem me ndihmoni. Eshte nje problem qe mund ta zgjidh vete apo duhet ta coj tek ndonje teknik.

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    27-01-2009
    Posts
    221
    Uploads
    0

    Re: NDIHMEeeee PER EUTELSAT W2

    Quote Originally Posted by kapoaug View Post
    Mirembrema cuna. Kam nje HIVION 9090xci dhe kam nje problem me sat. eutelsat w2. Kur e ndaj tek porta e diseq. me jep sinjal ne rregull. Por kanalet qe jane ne kete satelit nuk me hapet asnje nga ata qe jane free dhe del tabela qe ska sinjal. Dy te tjeret Astra, & Hotbird jane ne rregull. Nje problem tjeter eshte se nuk ben rikthimin ne gjendjen fillestare,( STB RESET). Ju lutem me ndihmoni. Eshte nje problem qe mund ta zgjidh vete apo duhet ta coj tek ndonje teknik.
    Cuno me cfar po thu,nqs nuk kthehet ne gjendje filllestare ateher i bie te kete problem microprocesori,pra te duhet ndihma e nje tekniku,ose me ba prova me J-TAG.

    Tung!

  3. #3
    Moderator kapoaug's Avatar
    Join Date
    14-10-2008
    Location
    Ska Çte duhet ty..
    Posts
    1,312
    Uploads
    17

    Re: NDIHMEeeee PER EUTELSAT W2

    Me J-Tag sdi ta bej. Promblemi eshte se here pas here ben restart vetvetiu. Problemin e eutelsatit e zgjidha, por kjo e (STB reset) mbetet perseri problem. Aktualisht punon ne rregull por kur i fus Modulin (MR revolution) me bllokon dhe disa kanale qe transmetojne free.

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    27-01-2009
    Posts
    221
    Uploads
    0

    Re: NDIHMEeeee PER EUTELSAT W2

    Quote Originally Posted by kapoaug View Post
    Me J-Tag sdi ta bej. Promblemi eshte se here pas here ben restart vetvetiu. Problemin e eutelsatit e zgjidha, por kjo e (STB reset) mbetet perseri problem. Aktualisht punon ne rregull por kur i fus Modulin (MR revolution) me bllokon dhe disa kanale qe transmetojne free.
    Ateher pershtat modulin me nje ver qe mos konfliktoje ne aparat.

    Tung!

  5. #5
    Moderator kapoaug's Avatar
    Join Date
    14-10-2008
    Location
    Ska Çte duhet ty..
    Posts
    1,312
    Uploads
    17

    Re: NDIHMEeeee PER EUTELSAT W2

    Quote Originally Posted by ^^^PIRATI^^^ View Post
    Ateher pershtat modulin me nje ver qe mos konfliktoje ne aparat.

    Tung!
    Problemi eshte se MR revolution ka ca kohe qe sben update. Ka ndonje zgjidhje tjeter.

  6. #6
    Senior Member
    Join Date
    27-01-2009
    Posts
    221
    Uploads
    0

    Re: NDIHMEeeee PER EUTELSAT W2

    Quote Originally Posted by kapoaug View Post
    Problemi eshte se MR revolution ka ca kohe qe sben update. Ka ndonje zgjidhje tjeter.
    1.Beje me updatet me te vjetera

    2.Me nji key editor fshiji gjith codet ne file

    Tung!

  7. #7
    VIP Member BIG BOBI's Avatar
    Join Date
    21-05-2006
    Location
    Treviso Italy
    Posts
    1,040
    Uploads
    70

    Re: NDIHMEeeee PER EUTELSAT W2

    [quote=kapoaug;322090]Me J-Tag sdi ta bej. Promblemi eshte se here pas here ben restart vetvetiu. Problemin e eutelsatit e zgjidha, por kjo e (STB reset) mbetet perseri problem. Aktualisht punon ne rregull por kur i fus Modulin (MR revolution) me bllokon dhe disa kanale qe transmetojne free.[/quote

    1.Promblemi eshte se here pas here ben restart vetvetiu.
    provo te disaktivosh emu-ne!
    2.Aktualisht punon ne rregull por kur i fus Modulin (MR revolution) me bllokon dhe disa kanale qe transmetojne free
    kjo ndodh nga konflikti i emu-se se aparatit me emu-ne e modulit-it!
    3.provo ta perdoresh aparatin pa emu dhe pa modul.
    4.ne qofte se aparati vazhdon te ristartohet,bej nje rifreskim te firmvarit.
    shnet.
    kujdes;jtag-u perdoret vetem ne raste te veçanta!
    ne qofte se gabon ne programim me jtag,aparatin mund ta hudhesh ne plena!

    p.s.do i lutesha antareve te forumit te jene sa me konkret ne pergjigjet qe japin,sepse duke dhene pergjgje siperfaqesore dhe pa sgjidhje me shum prishim pune sesa ndihmojme.

  8. #8
    Moderator kapoaug's Avatar
    Join Date
    14-10-2008
    Location
    Ska Çte duhet ty..
    Posts
    1,312
    Uploads
    17

    Re: NDIHMEeeee PER EUTELSAT W2

    [QUOTE=BOBI BLU;322189]
    Quote Originally Posted by kapoaug View Post
    Me J-Tag sdi ta bej. Promblemi eshte se here pas here ben restart vetvetiu. Problemin e eutelsatit e zgjidha, por kjo e (STB reset) mbetet perseri problem. Aktualisht punon ne rregull por kur i fus Modulin (MR revolution) me bllokon dhe disa kanale qe transmetojne free.[/quote

    1.Promblemi eshte se here pas here ben restart vetvetiu.
    provo te disaktivosh emu-ne!
    2.Aktualisht punon ne rregull por kur i fus Modulin (MR revolution) me bllokon dhe disa kanale qe transmetojne free
    kjo ndodh nga konflikti i emu-se se aparatit me emu-ne e modulit-it!
    3.provo ta perdoresh aparatin pa emu dhe pa modul.
    4.ne qofte se aparati vazhdon te ristartohet,bej nje rifreskim te firmvarit.
    shnet.
    kujdes;jtag-u perdoret vetem ne raste te veçanta!
    ne qofte se gabon ne programim me jtag,aparatin mund ta hudhesh ne plena!

    p.s.do i lutesha antareve te forumit te jene sa me konkret ne pergjigjet qe japin,sepse duke dhene pergjgje siperfaqesore dhe pa sgjidhje me shum prishim pune sesa ndihmojme.
    O bobi ky si aparat nuk eshte i modifikuar. Me duket se ky lloj aparati piratohet vetem me ane te modulit. Ka dopio akses per modul. Jam munduar ta modifikoj, ta bej me EMU por ne te gjitha softet qe gjeja per HIVION 9090xci asnjeri nuk perputhej me versionin e ketij qe kam une. Ndoshta ato eksperimente qe i kam bere une e kane cuar ne kete gjendje per te cilen po flas. Restartin e ben si me modul brenda dhe pa modul. Nuk di ca ti bej me , apo e kam blere edhe pak lek.

  9. #9
    VIP Member BIG BOBI's Avatar
    Join Date
    21-05-2006
    Location
    Treviso Italy
    Posts
    1,040
    Uploads
    70

    Re: NDIHMEeeee PER EUTELSAT W2

    Hvion 9090xci

  10. #10
    Moderator kapoaug's Avatar
    Join Date
    14-10-2008
    Location
    Ska Çte duhet ty..
    Posts
    1,312
    Uploads
    17

    Re: NDIHMEeeee PER EUTELSAT W2

    Quote Originally Posted by BOBI BLU View Post
    Hvion 9090xci
    O bobi e kam provuar dhe me keto por prape asgje. Te dhenat teknike qe ka aparati jane keto;

    HIVION 9090xci UCAS 2CI

    ID MODELO= 00F0A246

    VERSION H/W=2.00.00

    VERSION S/W1.06.0A

    DVB LOADER (NZ) ver.1.25

Page 1 of 3 123 LastLast

Similar Threads

  1. Info NTV Plus on Eutelsat W4 at 36.0°E
    By uȠiӃ ζ in forum Albanian / Shqip
    Replies: 11
    Last Post: 22-07-2009, 09:45:32
  2. + 2 in Eutelsat 16E
    By mastruzzu in forum Italian / Italiano
    Replies: 1
    Last Post: 12-03-2009, 23:54:34
  3. Eutelsat 16° e
    By bardolino in forum Italian / Italiano
    Replies: 0
    Last Post: 06-01-2009, 20:23:58
  4. eutelsat w2 16.0e
    By sammylad in forum Dragon Cam and T-Rex Cam
    Replies: 7
    Last Post: 25-11-2008, 14:18:23
  5. Eutelsat W3a
    By MELENDOM in forum Spanish / Español
    Replies: 3
    Last Post: 16-10-2006, 02:46:38

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •