Results 1 to 3 of 3

Thread: si mund ta bej me emu key

  1. #1
    Moderator kapoaug's Avatar
    Join Date
    14-10-2008
    Location
    Ska te duhet ty..
    Posts
    1,312
    Uploads
    17

    si mund ta bej me emu key

    Njatjeta cuna. Si mund ta bej me emu key nje aparat MARNED 100XCI, ose edhe HIVION 9090xci, jane dy klone te njejte. Eshte te mundur ky operacion te behet ne menyre personale, apo duhet te jene te modifikuar nga fabrika. Ekspertet e forumit jane te lutur te japin kontributin e tyre ne kete operacion.
    Zoti ua shperblefte me same shume kanale free ne te ardhmen. Falemnderit.

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    27-01-2009
    Posts
    221
    Uploads
    0

    Re: si mund ta bej me emu key

    Quote Originally Posted by kapoaug View Post
    Njatjeta cuna. Si mund ta bej me emu key nje aparat MARNED 100XCI, ose edhe HIVION 9090xci, jane dy klone te njejte. Eshte te mundur ky operacion te behet ne menyre personale, apo duhet te jene te modifikuar nga fabrika. Ekspertet e forumit jane te lutur te japin kontributin e tyre ne kete operacion.
    Zoti ua shperblefte me same shume kanale free ne te ardhmen. Falemnderit.
    Cuno e ke marr nji her pergjigjen mos hap tema te reja kot per te njitin problem.
    shif ketuhttp://www.satsupreme.com/showthread.php?t=67357&page=2


    Tung!

  3. #3
    Moderator kapoaug's Avatar
    Join Date
    14-10-2008
    Location
    Ska te duhet ty..
    Posts
    1,312
    Uploads
    17

    Re: si mund ta bej me emu key

    Quote Originally Posted by ^^^PIRATI^^^ View Post
    Cuno e ke marr nji her pergjigjen mos hap tema te reja kot per te njitin problem.
    shif ketuhttp://www.satsupreme.com/showthread.php?t=67357&page=2


    Tung!
    Pergjigjen e pashe me vonese se kam pas probleme me internetin, megjithate deri kur hapa temen e re pergjigjia akoma nuk kishte ardhur, por ti mos u merzit or burri dheut, nqs une nderroj krye temen e bej qe te vihet re me qarte problemi, sepse tema aktuale u hap per tjeter problem, dhe u mbyll me tjeter problem.Nejse i kerkoj falje ndonjerit qe mund ti kem shkaktuar ndonje problem.

Similar Threads

  1. Si mund ta instaloj NAGRA 3
    By xoninet in forum Albanian / Shqip
    Replies: 7
    Last Post: 30-01-2010, 20:35:14
  2. si mund te fut .key file ne satellite?
    By andiii_7 in forum Albanian / Shqip
    Replies: 20
    Last Post: 16-08-2009, 11:48:44
  3. New kush mund t me ndihmoj
    By lapushi in forum Albanian / Shqip
    Replies: 2
    Last Post: 01-05-2009, 00:20:44
  4. Mund te ndodhe dhe keshtu?
    By SkinArt in forum Albanian / Shqip
    Replies: 6
    Last Post: 08-05-2008, 15:44:03

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •