Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 15

Thread: help gia ga*ma card..

  1. #1
    Member paizos's Avatar
    Join Date
    09-02-2008
    Location
    ΧΑΝΙΑ
    Posts
    69
    Uploads
    0

    help gia ga*ma card..

    ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ..ΕΧΩ ΜΙΑ g*amma card Η ΟΠΟΙΑ ΜΟΥ ΚΛΕΙΔΩΣΕ ΧΤΕΣ...ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΟ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟ ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ .gam file, ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΨΙΛΟΠΕΛΑΓΩΣΕΙ..? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ..

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    26-05-2006
    Posts
    11
    Uploads
    0

    Re: help gia ga*ma card..

    psakse vres to arxeio 30/11/2008 kai tha eisai ok!!!

  3. #3
    Member paizos's Avatar
    Join Date
    09-02-2008
    Location
    ΧΑΝΙΑ
    Posts
    69
    Uploads
    0

    Re: help gia ga*ma card..

    Quote Originally Posted by geosoho View Post
    psakse vres to arxeio 30/11/2008 kai tha eisai ok!!!
    kanena link?????

  4. #4

  5. #5
    Member paizos's Avatar
    Join Date
    09-02-2008
    Location
    ΧΑΝΙΑ
    Posts
    69
    Uploads
    0

    Re: help gia ga*ma card..

    se eyxaristw poly!!!

  6. #6

    Re: help gia ga*ma card..

    Quote Originally Posted by paizos View Post
    ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ..ΕΧΩ ΜΙΑ g*amma card Η ΟΠΟΙΑ ΜΟΥ ΚΛΕΙΔΩΣΕ ΧΤΕΣ...ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΟ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟ ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ .gam file, ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΨΙΛΟΠΕΛΑΓΩΣΕΙ..? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ..
    έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα. Το θέμα είνια ότι μου την έστειλε ένας φίλος έτοιμη προγραμματισμένη και τώρα θέλω εγώ να την επαναπρογραμματίσω μόνος μου. Η απορία που έχω είναι η εξής: την προγραμματίζω έτσι όπως είναι? δηλαδή περνάω το αρχείο 30/11/2008 πάνω ή΄πρέπει να κάνω πρώτα clean την κάρτα.
    Αν πρέπει να την κάνω clean πως ακριβώς γίνεται?
    Και στο gamma loader 1.1 πρέπει να έχω τσεκαρισμένη την επιλογή 6 mhz ή όχι?
    Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας και με συγωρείται για τις χαζές ερωτήσεις μου.

  7. #7

    Re: help gia ga*ma card..

    -Download the most actual Software from duolabs
    Version Cas Studio 8.6

    -Open your internet explorer and install .net Framework by using the
    windows update homepage
    Gammaloader needs .net framework to work properly.

    -Connect CAS interface 3 and your RS-232 serial cable to PC Serial Port
    or your USB-TO-Serial Adapter to your PC USB Port.

    -If your PC has no RS-232 Serial Port, buy a USB-To-Serial adapter and install the driver before proceeding.

    ###VERY IMPORTANT###
    Open windows device manager and check what port number your serial RS-232 port or USB-To-Serial Port is.
    In Windows Device Manager-> Ports (COM & LPT).

    - Start CAS Studio
    - Click on SmartCard.
    - insert the gammacard into the programmer with the chip downwards.
    - Click on Gamma Card (a new window is opening now showing the ATR of your gammacard. If you
    donít see the ATR of your card check the serial cable connection and repeat the procedure again).

    -Let this window open.

    Now you have to do the rest by using the gammaloader.

    - Start the gammaloader (There are various versions of gammaloaders, mostly used V1.1, but depends on package and on the required file).

    - Enable the 6Mhz option.
    - Choose the right port number (as shown in your Windows Device Manager-> Ports (COM & LPT)).
    - Click on load File and choose the .gam file.
    - Click on program (Your card is now being programmed).

  8. #8
    VIP Member mxantho's Avatar
    Join Date
    24-07-2006
    Posts
    130
    Uploads
    0

    Re: help gia ga*ma card..

    Quote Originally Posted by markos69 View Post
    έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα. Το θέμα είνια ότι μου την έστειλε ένας φίλος έτοιμη προγραμματισμένη και τώρα θέλω εγώ να την επαναπρογραμματίσω μόνος μου. Η απορία που έχω είναι η εξής: την προγραμματίζω έτσι όπως είναι? δηλαδή περνάω το αρχείο 30/11/2008 πάνω ή΄πρέπει να κάνω πρώτα clean την κάρτα.
    Αν πρέπει να την κάνω clean πως ακριβώς γίνεται?
    Και στο gamma loader 1.1 πρέπει να έχω τσεκαρισμένη την επιλογή 6 mhz ή όχι?
    Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας και με συγωρείται για τις χαζές ερωτήσεις μου.
    Πρώτη ερώτηση: τι programmer έχεις;

  9. #9
    Senior Member
    Join Date
    26-11-2008
    Posts
    234
    Uploads
    0

    Re: help gia ga*ma card..

    Εγώ με cas3 την έχω ενεργοποιημένη την επιλογή...

  10. #10
    Banned parxar's Avatar
    Join Date
    18-01-2007
    Location
    thessaloniki gr.
    Posts
    304
    Uploads
    0

    Re: help gia ga*ma card..

    Quote Originally Posted by markos69 View Post
    έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα. Το θέμα είνια ότι μου την έστειλε ένας φίλος έτοιμη προγραμματισμένη και τώρα θέλω εγώ να την επαναπρογραμματίσω μόνος μου. Η απορία που έχω είναι η εξής: την προγραμματίζω έτσι όπως είναι? δηλαδή περνάω το αρχείο 30/11/2008 πάνω ή΄πρέπει να κάνω πρώτα clean την κάρτα.
    Αν πρέπει να την κάνω clean πως ακριβώς γίνεται?
    Και στο gamma loader 1.1 πρέπει να έχω τσεκαρισμένη την επιλογή 6 mhz ή όχι?
    Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας και με συγωρείται για τις χαζές ερωτήσεις μου.
    το file ειναι το 16-10-2008 οσο για τα mhz ....σε cas3 (αφου κανεις οτι σου λεει ο φιλος πιο πριν) 3.57 mhz,σε σκετο phoenix(το καλυτερο) 6 mhz και τσεκαρεις και το 6mhz στον 1.1 loader.τωρα αν εχεις infinity usb καλυτερα...πετα το.βεβαια η καλυτερη συμβουλη εναι να παρατησεις(οπως εγω) ολες αυτες τις μαλ***** και να παρεις ενα linux δεκτη. γεια χαρα.

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 03-01-2010, 11:24:11
  2. 2 Card Local/ = ORF 19E full HD Y Free X TV 5 Channel Card
    By eltiopepe in forum CCcam Exchange: Local
    Replies: 0
    Last Post: 28-10-2009, 00:07:51
  3. Replies: 0
    Last Post: 23-08-2009, 01:23:16

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •