Kerkoj soft per ket model qe te hapi kanalet ne THOR dhe kanale te hotbirdit

Te dhenat e aparatit jane ketu.
Model: KSC-511Z
Info: 10.05.21-D313
S/W: V02.00.01
H/W: V12:01.A5
Loader: V2.1.9
C.A: 2.2.8