Results 1 to 7 of 7

Thread: telesat belgium full

  1. #1

    telesat belgium full

    i have telesat belgium full i lookink d+ tanks

  2. #2

    Re: telesat belgium full

    Hi,
    I'm belgian and I have a pioneer ts4.
    Can you say how you proceed to get telesat belgium and with witch configuration .
    Thanks in advance.
    Kawaxsss

  3. #3

    Re: telesat belgium full

    i have dreambox800 sorry

  4. #4

    Re: telesat belgium full

    yes but with your dreambox, youn can receive telesat belgium without card sharing or official card ??? Wich emulator ??
    Thanks

  5. #5
    New Member
    Join Date
    13-08-2008
    Posts
    2
    Uploads
    0

    Re: telesat belgium full

    which satelite is telesat belgium and what channels

  6. #6
    VIP Member yougi22's Avatar
    Join Date
    05-04-2005
    Posts
    357
    Uploads
    3

    Re: telesat belgium full

    Quote Originally Posted by rened View Post
    which satelite is telesat belgium and what channels
    telesat belgium in hotbird (13.0E)


  7. #7
    New Member
    Join Date
    13-08-2008
    Posts
    2
    Uploads
    0

    Re: telesat belgium full

    thanks greet rene

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 23-11-2009, 12:45:54
  2. New I Need Télésat belgium
    By stefix in forum CCcam Exchange: Local
    Replies: 1
    Last Post: 21-05-2009, 13:41:10
  3. telesat belgium full +hops1 24
    By picone59 in forum CCcam Exchange: Local
    Replies: 0
    Last Post: 05-03-2009, 11:57:18

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •