Results 1 to 7 of 7

Thread: can you activate sky card with dragon

  1. #1

    can you activate sky card with dragon

    Hi
    I understand you can activate a sky fta card by leaving it in a sky box overnght. Will this work if it is left in a dragon cam.

    Also once you have an active sky fta card will it stay on in a dragon or go off after a while ??

  2. #2

    Re: can you activate sky card with dragon

    i will mean that you not can do it because i have try it with my viasat card but without succes.

  3. #3
    Member
    Join Date
    28-06-2005
    Location
    west yorkshire,england
    Posts
    43
    Uploads
    1

    Re: can you activate sky card with dragon

    No, Dragon Cam's dont do the auto roll for the sky cards, but Dreamboxes do, and several other boxes do as well like my vantage. The sky free to view cards will be useless in a few months as Five will be going FTA and the FTV scheme will be no more as the cards are being replaced.

  4. #4

    Angry Re: can you activate sky card with dragon

    Quote Originally Posted by nigel View Post
    Hi
    I understand you can activate a sky fta card by leaving it in a sky box overnght. Will this work if it is left in a dragon cam.

    Also once you have an active sky fta card will it stay on in a dragon or go off after a while ??
    Hi Nigel did you get the sky card to work
    I have a Humax foxstat Hdr machine which i am trying to get sky to work using a dragon cam
    if you did can you tell me how you achieved this

  5. #5
    Member
    Join Date
    28-06-2005
    Location
    west yorkshire,england
    Posts
    43
    Uploads
    1

    Re: can you activate sky card with dragon

    Dragon/Diablo cams cannot auto roll the sky card, but dreambox's and Vantage boxes do auto roll the sky card.

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    31-07-2009
    Posts
    11
    Uploads
    0

    Re: can you activate sky card with dragon

    If I want to watch Sky on the PC what do I need?

    As you said Dragon/Diablo cams cannot auto roll the sky card so is posible to do the auto roll using a PC card?

  7. #7
    New Member
    Join Date
    15-04-2009
    Location
    Wales
    Posts
    5
    Uploads
    0

    Re: can you activate sky card with dragon

    sky is very hard to get with dragon or t-rex, they use NDS it can't be got, i don't know how one could do it

Similar Threads

  1. Question activate FTA sky card
    By nigel in forum Videoguard (NDS)
    Replies: 4
    Last Post: 09-02-2009, 13:32:26
  2. Dragon cam no sound with ART card
    By redboyskh in forum Dragon Cam and T-Rex Cam
    Replies: 1
    Last Post: 15-12-2006, 12:32:49
  3. Dragon without smart card
    By hnn in forum Dragon Cam and T-Rex Cam
    Replies: 2
    Last Post: 10-07-2006, 16:11:24
  4. dragon card loader ??
    By srood123 in forum Dragon Cam and T-Rex Cam
    Replies: 3
    Last Post: 20-04-2006, 17:18:18
  5. loader card dragon
    By loured in forum French / Français
    Replies: 0
    Last Post: 24-09-2005, 15:44:26

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •