Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13

Thread: Despre Fte max s200 si plataformele romanesti

  1. #1
    New Member
    Join Date
    19-02-2009
    Posts
    6
    Uploads
    0

    Despre Fte max s200 si plataformele romanesti

    Buna sunt gogul si sunt nou in treaba asta cu satelitii.Am si eu un aparat FTE max s200 si ma uit la digi tv cu keys.Am si eu o intrebare cum as putea sa vad si eu cu aparatu asta alte plataforme romanesti(daca e posibil clar) cu keys.Key editoru nu are in meniu nioci o alta plataforma(romaneasca) in afara de digi tv.Nu stiu daca ultima versiune de firmware de pe moresat emuleaza sau nu sau se poate baga keys pt akta sau altceva.
    Va multumesc.

  2. #2
    RO-minatress Trinity's Avatar
    Join Date
    03-03-2005
    Location
    Near by Zyon
    Posts
    2,572
    Uploads
    443

    Re: Despre Fte max s200 si plataformele romanesti

    Quote Originally Posted by gogul View Post
    Buna sunt gogul si sunt nou in treaba asta cu satelitii.Am si eu un aparat FTE max s200 si ma uit la digi tv cu keys.Am si eu o intrebare cum as putea sa vad si eu cu aparatu asta alte plataforme romanesti(daca e posibil clar) cu keys.Key editoru nu are in meniu nioci o alta plataforma(romaneasca) in afara de digi tv.Nu stiu daca ultima versiune de firmware de pe moresat emuleaza sau nu sau se poate baga keys pt akta sau altceva.
    Va multumesc.

    Salut Gogule si bine ai venit pe site-ul nostru.
    Precum ai observat f. bine nu sunt alte platforme trecute in MENIUL de chei dintr-un motiv intemeiat: nu mai merge nici un Provider-RO cu chei !!!

    Canalele de pe 16° Est de la AKTA(MAX Tv) merg cu chei la zi CCW - atit!!
    Nu stiu insa daca poate sa le foloseasca insa receptorul tau ca nu e prea performant. Dar cu GIGI-TV ai acoperit defapt toate canalele posibile si chiar mai mult ,,, ar trebui sa fii multumit- parerea mea si sa te bucuri de el cit mai merge ... !!!

  3. #3
    New Member
    Join Date
    19-02-2009
    Posts
    6
    Uploads
    0

    Re: Despre Fte max s200 si plataformele romanesti

    Pai chiar sa sti ca ma bucur si mult .Doar ca gandeam asa in viitor pe cand digi nu va mai merge(sa dea domnu sa tina inca mult si bine).
    Cine stie poate in viitor "vor deschide" si alte plataforme .
    Apropo,mersi pentru receptie si de raspuns.Cine stie poate scot astia ceva si pentru aparatul asta.
    Si o ultima intrebare,ce aparat nu prea scump mi-ati recomanda,care sa suporte nagra 3(cand lor deschide) si alte cateva.
    Mersi

  4. #4
    Member dishsat's Avatar
    Join Date
    06-09-2005
    Location
    Europa
    Posts
    79
    Uploads
    0

    Re: Despre Fte max s200 si plataformele romanesti

    ultimele "zvonuri" gigi s-ar intuneca prin toamna....alt aparat la zi cu sw ar fi echosmart, la bani putini 50 euro.....

  5. #5
    RO-minatress Trinity's Avatar
    Join Date
    03-03-2005
    Location
    Near by Zyon
    Posts
    2,572
    Uploads
    443

    Re: Despre Fte max s200 si plataformele romanesti

    Quote Originally Posted by dishsat View Post
    ultimele "zvonuri" gigi s-ar intuneca prin toamna....alt aparat la zi cu sw ar fi echosmart, la bani putini 50 euro.....
    Daca e asa pot recomanda COMAG-ul ALI Chip pt. GIGI... si mult mai ieftin de 50 Euroi chiar!!

  6. #6
    New Member
    Join Date
    19-02-2009
    Posts
    6
    Uploads
    0

    Re: Despre Fte max s200 si plataformele romanesti

    Mersi de recomandari,treaba e ca asta ce il am merge bn pentru jiji.Ma gandeam asa mai pe viitor,un aparat care sa mearga pt. nagra 3 si altele...

  7. #7
    Member dishsat's Avatar
    Join Date
    06-09-2005
    Location
    Europa
    Posts
    79
    Uploads
    0

    Re: Despre Fte max s200 si plataformele romanesti

    Quote Originally Posted by gogul View Post
    Mersi de recomandari,treaba e ca asta ce il am merge bn pentru jiji.Ma gandeam asa mai pe viitor,un aparat care sa mearga pt. nagra 3 si altele...
    toti ne gindim la viitor asa ca stai pe aproape .....

  8. #8
    New Member
    Join Date
    19-02-2009
    Posts
    6
    Uploads
    0

    Re: Despre Fte max s200 si plataformele romanesti

    Ok am sa stau prin ograda sa vad ce noutati apar.
    Salutari

  9. #9
    Junior Member
    Join Date
    02-11-2008
    Posts
    12
    Uploads
    0

    Re: Despre Fte max s200 si plataformele romanesti

    salut la toata lumea!
    eu am un Ipbox 350-prime si as dori sa pot vedea cu el canale romanesti de pe 16°E...stie cineva ce tip de k**y tre sa pun? Multumesc!

  10. #10
    Member dishsat's Avatar
    Join Date
    06-09-2005
    Location
    Europa
    Posts
    79
    Uploads
    0

    Re: Despre Fte max s200 si plataformele romanesti

    Quote Originally Posted by alunelu View Post
    salut la toata lumea!
    eu am un Ipbox 350-prime si as dori sa pot vedea cu el canale romanesti de pe 16°E...stie cineva ce tip de k**y tre sa pun? Multumesc!
    canale romanesti fara key:antenele 2,3,international si euforia fta :11132H14815
    N24,favorit:11046H10555
    tvr-uri:11471V29950
    si cam atit pe 16.....

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Info Totul despre instalare antena parabolica cu motor si nu numai ...!
    By maosat in forum Romanian / Romānă
    Replies: 19
    Last Post: 29-04-2011, 09:26:18
  2. Help fte s200
    By tampinha in forum FTEmaximal
    Replies: 0
    Last Post: 12-03-2009, 18:33:26
  3. fte max s200
    By kassona55 in forum Abracadabra Card
    Replies: 4
    Last Post: 07-03-2009, 23:51:13
  4. fte s200
    By bird in forum FTEmaximal
    Replies: 0
    Last Post: 04-12-2008, 14:23:23
  5. GHIDUL TV PT.FILME,AL CANALELOR ROMANESTI !
    By Trinity in forum Romanian / Romānă
    Replies: 2
    Last Post: 27-09-2005, 15:41:32

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •