Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 16

Thread: Συνδεση smartbee

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    10-02-2009
    Posts
    19
    Uploads
    0

    Συνδεση smartbee

    Καλησπερα μολις προμηθευτηκα τον smartbee απο το γνωστο γερμανικο site

    θα πρεπει να συνδεθει και με usb και με serial για να δουλεψει γιατι μονο με usb δεν καταφερα κατι , δεν εβρησκε τιποτα
    ευχαριστω

  2. #2
    New Member
    Join Date
    02-04-2008
    Posts
    6
    Uploads
    0

    Thumbs up Re: Συνδεση smartbee

    Quote Originally Posted by mes View Post
    Καλησπερα μολις προμηθευτηκα τον smartbee απο το γνωστο γερμανικο site

    θα πρεπει να συνδεθει και με usb και με serial για να δουλεψει γιατι μονο με usb δεν καταφερα κατι , δεν εβρησκε τιποτα
    ευχαριστω
    nai kai me ta dio

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    10-02-2009
    Posts
    19
    Uploads
    0

    Re: Συνδεση smartbee

    ευχαριστω με μετατροπεα απο usb σε serial θα δουλεψει??

  4. #4

    Re: Συνδεση smartbee

    kai me ta dio to usb einai gia trofodosia kai to serial gia metafora dedomenon.........

  5. #5

    Re: Συνδεση smartbee

    Quote Originally Posted by mes View Post
    ευχαριστω με μετατροπεα απο usb σε serial θα δουλεψει??
    Quote Originally Posted by kakosg View Post
    nai kai me ta dio
    douleueis alla oxi me olous tous metatropeis..enas pou douleusi sigoura einai o digitus me sostes tis ruthmiseis vevaia com ktl

  6. #6

    Embarrassment Re: Συνδεση smartbee

    jiasa paidia xeimoniase kalo krio ..

    re pedia
    me to gammaloader.V2.5

    ginete na grafti GAMMA...??

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    10-02-2009
    Posts
    19
    Uploads
    0

    Re: Συνδεση smartbee

    ευχαριστω για τις αμμεσες απαντησεις

    τι ρυθμισεις να κανω με τον digitus

  8. #8

    Re: Συνδεση smartbee

    Ox,paidia tin patisa k ego..
    Exo kainourgio pc kai den exei thira serial.Me metatropea apo serial se usb ginete doulia?Tha syndethei o programmer?Tha mporeso na anavathmiso ton dekti?Help opoios kserei..Den exo allo pc,kai to na trexo kathe 3 k ligo se gnostous me palio pc den ginete..

  9. #9
    Senior Member 21nikolas's Avatar
    Join Date
    06-08-2006
    Posts
    170
    Uploads
    0

    Re: Συνδεση smartbee

    Για δες μήπως η μητρική σου μπορεί να πάρει serial bracket . Δες το manual
    ή τη σελίδα του κατασκευαστή.
    Και πιο φθηνά θα σου έρθει και θα δουλέψει σίγουρα .

  10. #10

    Re: Συνδεση smartbee

    Exei ena Serial Port Header i motherboard alla oxi eksodo.An pao sto plaisio px. tha kseroun na me dosoun etsi?Allios ti ginete,de doulevei e?
    Pseftika ta kanoun simera paei..

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. how to program gamma plus with cas.3 R smartbee
    By CCcam.2008 in forum Gamma Card
    Replies: 0
    Last Post: 27-05-2009, 08:20:32
  2. smartbee phonix programer
    By dedalos in forum Gamma Card
    Replies: 5
    Last Post: 30-03-2009, 11:45:28
  3. Update Smartbee Phnix Programmer + Gamm@c@rd
    By sat@evolution in forum Gamma Card
    Replies: 11
    Last Post: 09-02-2009, 12:09:02
  4. SmartBee 3,579 Mhz
    By chocot in forum French / Franais
    Replies: 3
    Last Post: 24-06-2007, 16:20:36
  5. T-rex, Funcard 7 et smartbee 3.579???
    By bambino11 in forum French / Franais
    Replies: 3
    Last Post: 02-11-2006, 19:40:13

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •