Results 1 to 2 of 2

Thread: copy gamma card

  1. #1

    copy gamma card

    i had buy a gamma card who cant locked the channels so i dont need new keyes ( i think) i want to copy her to a clean gamma card can i do this?
    pls some1 try to see if yours gammacard unlock r1,r2,r3 e.t.c channels, i wait your answers thks a lot

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    24-03-2005
    Posts
    400
    Uploads
    1

    Lightbulb Re: copy gamma card

    Quote Originally Posted by tomhalm View Post
    i had buy a gamma card who cant locked the channels so i dont need new keyes ( i think) i want to copy her to a clean gamma card can i do this?
    pls some1 try to see if yours gammacard unlock r1,r2,r3 e.t.c channels, i wait your answers thks a lot
    yes open r1.notR2..ALL OTHERS

Similar Threads

  1. Question how to copy gamma card.
    By googa.info in forum Gamma Card
    Replies: 1
    Last Post: 25-10-2009, 19:00:30
  2. Copy card
    By stergiost3 in forum Gamma Card
    Replies: 3
    Last Post: 10-08-2009, 16:45:12
  3. Can i copy one Gamma card to another?
    By tasoyylis in forum Gamma Card
    Replies: 4
    Last Post: 23-03-2009, 13:46:42
  4. How to copy Original N**A card
    By gpapado in forum Gamma Card
    Replies: 1
    Last Post: 03-03-2009, 14:09:49
  5. Is it possible to copy viaccess card?
    By greendoor in forum Fun Card
    Replies: 7
    Last Post: 10-10-2006, 16:27:48

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •