Results 1 to 2 of 2

Thread: titanium 1 tek humax5400z mundet te punoje

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    12-02-2009
    Posts
    19
    Uploads
    0

    titanium 1 tek humax5400z mundet te punoje

    o cuna a mundet te punoj titanium 1 tek humax5400z si card se e provova po nuk punoj.Edhe dicka tjeter.e provova edhe me matrix revolution po nuk ma njohi.Mundet ndonjeri te me dergoje program per matrix revolution qe te punoj carten titanium 1.FALEMINDERIT

  2. #2

    Re: titanium 1 tek humax5400z mundet te punoje

    Nqs ke ne matrice versionin e fundit te Mrv 2.25 nuk besoj se ke problem per leximin e titniumit, persa i perket modifikimit te matrices ke plot menyra me cas 1, 2, 3, 2+, 3+ etj

Similar Threads

  1. Kush mundet me ndihmu per Truman:
    By The-Rock in forum Albanian / Shqip
    Replies: 17
    Last Post: 13-04-2011, 11:37:30
  2. TRT 1 on humax5400z
    By caniko in forum Humax
    Replies: 0
    Last Post: 11-08-2009, 22:29:33
  3. Replies: 6
    Last Post: 18-02-2009, 02:38:38
  4. problem with humax5400z
    By doe in forum Humax
    Replies: 1
    Last Post: 14-07-2008, 16:37:47
  5. diablo CAM ve humax5400Z!!!
    By gstar in forum Turkish / Türkçe
    Replies: 0
    Last Post: 28-12-2006, 12:43:51

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •