Results 1 to 3 of 3

Thread: Showtime

  1. #1
    New Member
    Join Date
    16-02-2009
    Posts
    3
    Uploads
    0

    Showtime

    Is showtime still up. Seem to have lost soem of the Showtime channels. Still have TCM, Cartoon networl, Discovery etc, but showsports etc not working. ART still working.
    Thanks

  2. #2

    Re: Showtime

    Sounds like you have a gamma card still waiting for a working file

  3. #3
    New Member
    Join Date
    16-02-2009
    Posts
    3
    Uploads
    0

    Re: Showtime

    Hi I am using an abracadabra card. Any suggestions??

Similar Threads

  1. Jsc nova art showtime need almajd 26e+ tvmax 26e orbit showtime 26e
    By dr/share in forum CCcam Exchange: Local
    Replies: 0
    Last Post: 21-11-2009, 21:28:23
  2. Replies: 0
    Last Post: 15-11-2009, 15:03:41
  3. Replies: 0
    Last Post: 14-11-2009, 16:07:59
  4. Showtime Down
    By Terminator1 in forum Coco MCR Card
    Replies: 6
    Last Post: 02-05-2009, 18:21:07
  5. Showtime+jsc+art
    By DVB-1 in forum Xcruiser
    Replies: 5
    Last Post: 16-08-2007, 17:04:18

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •