PO hap kete tem te re me qellim qe ndoshta ndihmoj dhe te tjeret,kjo per piratin, zakonisht vendos softin SKY eshte i globos origjinal luan shume mire conax ,gama ,zeta, tring, etjer si dhe si thashe abren ,,te thashe nuk e di a e lunan xham ,pasi te kesh hedhur softin shko tek system dhe parent lock dhe bej channel nga on ,ne off pa bere kete nuk do te luaj karta mire ose fare varet, tjeter mund te besh sharing me 1 cart mund te shikojne 8 aparatura shtyp 9339 ne ajer dhe te del card sharing dhe e di vet ...si cilesi brenda eshte i mire ,tjeter tani sa kadale dhe nje file i ri per kete ,merr dhe faqen e soportit www.globo-opticum.org per te tjerat llafosemi n.qs.ke dicka me thuaj.....besoj se je komple