Results 1 to 3 of 3

Thread: si ta programoj CLARK TECH 5000 HD....

  1. #1
    Senior Member ferrariteam's Avatar
    Join Date
    20-01-2009
    Location
    italy
    Posts
    277
    Uploads
    0

    Question si ta programoj CLARK TECH 5000 HD....

    ME ndihmoni si ta programoj clark tech 5000 hd,loaderin +sw e fundit,dhe si futemi ne emu.....flm

  2. #2
    Super Moderator benardi's Avatar
    Join Date
    21-01-2009
    Posts
    2,664
    Uploads
    476

    Re: si ta programoj CLARK TECH 5000 HD....

    edhe un kam te njejtin problem dua te gjej nje soft te mire per clarkun tim 5000 hd

  3. #3
    Senior Member benny/9's Avatar
    Join Date
    07-04-2005
    Location
    in the jungle
    Posts
    308
    Uploads
    11

    Re: si ta programoj CLARK TECH 5000 HD....

    e fundit patches are here :----
    http://www.satsupreme.com/showthread.php?t=5147&page=13
    dhe e fundit softcam ėshtė nė tė njėjtin seksion

Similar Threads

  1. Update Clark-Tech Firmware
    By Satty in forum Clarke-Tech / Xtrend Images
    Replies: 298
    Last Post: 28-01-2016, 18:11:00
  2. Clark Tech 3100 plus
    By bollino63 in forum Italian / Italiano
    Replies: 15
    Last Post: 15-12-2009, 16:01:47
  3. need help with my clark-tech 5000hdc+
    By elnino9 in forum General Discussions: Conditional Access Systems, Encryption and Keys
    Replies: 0
    Last Post: 30-08-2009, 14:07:04
  4. Replies: 6
    Last Post: 07-03-2009, 16:57:05

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •