Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 19

Thread: ndihme

  1. #1
    New Member
    Join Date
    02-03-2009
    Posts
    3
    Uploads
    0

    ndihme

    pershendetje antar te nderuar me duhet ndihme nga ju ne Astra 3A (23.5E) -nuk kam sinjal te frequancat tjera vetem te kjo frequenc 12725.00 V 27500 3/4 a kish pas mundsi me me sqaru dikush ku qendron problemi?

  2. #2
    VIP Member -dr-alb's Avatar
    Join Date
    02-05-2007
    Location
    plazh
    Posts
    890
    Uploads
    27

    Re: ndihme

    ne fillim shiko antenen ,koken e antenes , pastaj aparaturen qe ke , ne qofte , nuk shef asgje bej nji rikthim ne gjendje fillestare, duhet te funksionoje .

  3. #3
    Moderator
    Join Date
    01-04-2005
    Posts
    729
    Uploads
    89

    Re: ndihme

    Mos harro se astra 23grade eshte nje satelit i veshtire per tu kapur p.sh.ketu ne greqi duhet nje pjate 1.80qe te shikosh ,nuk e di atje ku rri ai sa e lehte eshte per tu kapur por mbasi te ket bere nje krahasim te lnb n.q.s. Eshte ne rregull .sepse ka dhe frekuenca qe jane te lehta per tu kapur por ka dhe te veshtira (s/r)per kete arsye vendoset dhe pjata me e madhe n.q.s ne satelitet e tjera sinjali dhe transporderat i kap te gjitha nuk e ka lnb fajin pastaj kalon ne nje centrim te vogel te pjates mos ndoshta rrisim sinjalin e astra 23 g dhe n.q.s nuk arrin gje do pjate me te madhe,,,naten(PERSA I PERKET APARATURES ESHTE NJE MUNDESI SHUME E VOGEL POR ME NJE SOFT TE MIRE MUND TE ARRIJ NJE REZULTATE ME TE MIRA )

  4. #4
    5000k SkinArt's Avatar
    Join Date
    20-11-2005
    Location
    Tirana, AL
    Posts
    1,246
    Uploads
    2

    Re: ndihme

    sic tha dhe tamo ky sat eshte vertet i veshtire, por besoj ne shqiperi dhe mundesisht nga veriu e kap me 90cm duke zbritur poshte ne tirane dhe ne jug duhet patjeter pa tjeter nje pjate 1.20/30cm duke kaluar ne greqi sic thote tamo te jesh brenda 1.80cm



    po ti shikoni me vemendje hartat klikoi > astra 3aV astra 3aH astra 1E nuk e mbulojne shqiperine plotesisht, vetem astra 1G duket qe mbulon mire shqiperine dhe greqine, pjesa tjeter e TP FREQ duhet patjeter pjate e madhe e sat sic tha tamo, une pervete se kam nxjere ndonje here kete sat por duke u bazuar ne hartat besoj se krijohet nje ide.

  5. #5

    Re: ndihme

    pershendetje djema, si te veproj per te shkarkuar nje softcam, kam nje aparat mvision 7000 E, cfare rruge duhet te ndjek, me ndihmen e BOBI BLU dhe MILE KRISTO i hodha nje sw 6.48, por nuk di si te veproj per softcam, po pati njeri durim te mi shpjegoj me etapa se kam frike mos e prish.

  6. #6
    VIP Member BIG BOBI's Avatar
    Join Date
    21-05-2006
    Location
    Treviso Italy
    Posts
    1,040
    Uploads
    70

    Re: ndihme

    Quote Originally Posted by balaku View Post
    pershendetje djema, si te veproj per te shkarkuar nje softcam, kam nje aparat mvision 7000 E, cfare rruge duhet te ndjek, me ndihmen e BOBI BLU dhe MILE KRISTO i hodha nje sw 6.48, por nuk di si te veproj per softcam, po pati njeri durim te mi shpjegoj me etapa se kam frike mos e prish.
    Deri tani nuk ekziston asnje program per te hedhur softcam ne mvision fcis 7000!
    e vetmia menyre eshte ti vendosesh me telekomande ne emu!
    tung.

  7. #7

    Re: ndihme

    tek une funksionon Astra 3A (23.5E)
    ne qofte se te ban astra 19E ateher duhet me ba edhe 23.5 por aty jan
    shumica e kanaleve ne S2 duhet te kesh HD Receiver

  8. #8
    5000k SkinArt's Avatar
    Join Date
    20-11-2005
    Location
    Tirana, AL
    Posts
    1,246
    Uploads
    2

    Re: ndihme

    niki-lu, ku ndodhesh nqs mund ta dime? 'arsyeja eshte thjesht per te konfirmuar zonen', plus ca diametri ka parabola jote.

    Pershendetje!

  9. #9
    Senior Member flor1's Avatar
    Join Date
    09-02-2009
    Location
    TIRANE;SHQIPERI
    Posts
    159
    Uploads
    1

    Re: ndihme

    kam ne dor nje aparat nga ata qe ka pas sat+ si i bohet me i fut celsat.psh te nagra 2 digi tv.,

  10. #10
    Senior Member
    Join Date
    13-10-2008
    Posts
    335
    Uploads
    1

    Re: ndihme

    Quote Originally Posted by -dr-alb View Post
    ne fillim shiko antenen ,koken e antenes , pastaj aparaturen qe ke , ne qofte , nuk shef asgje bej nji rikthim ne gjendje fillestare, duhet te funksionoje .
    mos e ngatero kaq shume o vlla me reset se do i hapesh pune ke tu ka te beje vetem antena duhet ta maresh me te madhe ose te regullosh pozicjonin e motorit

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Question Ndihme per SAT +
    By aldo224 in forum Albanian / Shqip
    Replies: 17
    Last Post: 15-01-2011, 10:19:46
  2. ndihme
    By balaku in forum Albanian / Shqip
    Replies: 11
    Last Post: 13-09-2009, 12:51:38
  3. Ndihme!!
    By nicko1234 in forum Albanian / Shqip
    Replies: 0
    Last Post: 15-03-2009, 18:37:25
  4. ndihme
    By angelo_dr in forum Introductions
    Replies: 1
    Last Post: 09-02-2009, 00:54:39
  5. ndihme
    By extralloto in forum Albanian / Shqip
    Replies: 1
    Last Post: 13-02-2008, 01:06:16

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •