Results 1 to 2 of 2

Thread: More clines

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    30-07-2005
    Posts
    19
    Uploads
    0

    More clines

    First thanx for the UWteam for the great work.

    I only want to ask at the makers if it is possible to put more clines in the cfg file.
    I mean it is possible, but it takes only the last 1 in the server status list.

    so, can i connect with more clines, or must I wait till the next update

    thanx

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    30-07-2005
    Posts
    19
    Uploads
    0

    Re: More clines

    Does any1 know a forum, where the UW team is active ???
    Because i think that this forum is not read by them :(

Similar Threads

  1. Clines
    By Txacal in forum Spanish / Espa˝ol
    Replies: 1
    Last Post: 18-04-2010, 11:26:08
  2. Clines
    By batiradi77 in forum CCcam Exchange: Free
    Replies: 0
    Last Post: 24-12-2009, 20:35:35
  3. Recherche Clines
    By zizouone in forum French / Franšais
    Replies: 0
    Last Post: 03-06-2009, 09:46:40
  4. Question How many clines ????
    By humaxarie in forum Diablo Cam
    Replies: 1
    Last Post: 18-05-2009, 18:38:36
  5. clines??
    By mounir485370 in forum CCcam Exchange: Free
    Replies: 1
    Last Post: 28-02-2009, 01:48:31

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •