Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 37

Thread: Aldiginiz server donuyormu?

  1. #1

    Aldiginiz server donuyormu?

    Server'ler sayesinde gordugunuz kanalar devamli donup kapaniyormu?
    Cevap evet'se asagida bir mesaj birakin.
    Karsilik beklemeden ne yapilmasi icin uydu uzmanindan herkese ne yapilmasini aciklayacak.!!!!

    Aldiginiz serve'rin ismini vermenize luzumu YOK.!!
    HEPSI AYNI YONTEMI KULANIYORLAR...

  2. #2
    New Member
    Join Date
    07-03-2009
    Posts
    4
    Uploads
    0

    Re: Aldiginiz server donuyormu?

    tabi ki donuyor...

    daha donmayanını görmedim...

  3. #3
    New Member
    Join Date
    19-03-2009
    Posts
    2
    Uploads
    0

    Re: Aldiginiz server donuyormu?

    en azından en az 1 saatde veya 2 saatde bir donana server var mı?

  4. #4

    Re: Aldiginiz server donuyormu?

    d smart haricinde donma yok hocam

  5. #5

    Re: Aldiginiz server donuyormu?

    Quote Originally Posted by tek View Post
    Server'ler sayesinde gordugunuz kanalar devamli donup kapaniyormu?
    Cevap evet'se asagida bir mesaj birakin.
    Karsilik beklemeden ne yapilmasi icin uydu uzmanindan herkese ne yapilmasini aciklayacak.!!!!

    Aldiginiz serve'rin ismini vermenize luzumu YOK.!!
    HEPSI AYNI YONTEMI KULANIYORLAR...
    selam arkadasım 3 adet server aldım hepsinde donma oluyor

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    30-04-2006
    Posts
    12
    Uploads
    0

    Re: Aldiginiz server donuyormu?

    abi bana yardimci olurmusun tek kardeşim

  7. #7

    Re: Aldiginiz server donuyormu?

    Quote Originally Posted by jusper View Post
    tabi ki donuyor...

    daha donmayanını görmedim...
    Fortec Star Innovative donmayan bir tanelerinden, server falan isdemez pogramini da herhangi bir kanaldan verilen sifre numarayi basdirarak kendiliginden yukleme yapiyor.SERVISLERI'DE UCRETSIZDIR!!!!!

  8. #8
    New Member
    Join Date
    08-01-2007
    Posts
    4
    Uploads
    0

    Arrow Re: Aldiginiz server donuyormu?

    tek arkadaş nasıl çalışıyor sistem

  9. #9

    Re: Aldiginiz server donuyormu?

    Quote Originally Posted by extart View Post
    tek arkadaş nasıl çalışıyor sistem
    Cok basit diger uydu alicilarindan farki yok.Yalniz uydu alicinin arkasinda internetmodem'e baglanan yeri var.Uydu alicinin ve internetmodem arasinda yapilacak baglantidan sonra acik herhangi bir kanala giderek size verilen 4sifreli numarayi basarsiniz,kendiliginden pogrami yuklemeye baslar,yukledikden sonra kendiliginden reboot yapar,sonra VALLLAA!!!!
    iyi gorusle o kadar basir...

  10. #10
    New Member
    Join Date
    29-07-2008
    Posts
    3
    Uploads
    0

    Re: Aldiginiz server donuyormu?

    Sayın Tek Kardeşim;Birşeyler anlatmaya çalışmışsın ama Türkçen'den pek bir şey anlıyamıyorum doğrusu,Resimli mesimli bir şeyler koysanda ne demek olduğunu+ne demek istediğini bir anlasak.Yoksa muhabet olsun diye mi açtın konuyu aslı var mı acaba?

Page 1 of 4 123 ... LastLast

Similar Threads

  1. FULL CCcame SERVER LOCAL CANAL+ 30+BEST N LINE ON MY SERVER
    By backrose_rose1 in forum CCcam Exchange: Local
    Replies: 2
    Last Post: 18-12-2009, 15:58:29
  2. CCcame SERVER LOCAL1 CANAL+ & ART HOTBIRD + 25 NEWCS LINE ON SERVER
    By backrose_rose1 in forum CCcam Exchange: Local
    Replies: 0
    Last Post: 06-12-2009, 09:21:19
  3. Replies: 23
    Last Post: 06-12-2009, 03:37:39
  4. New Big CCcam Server online 24/24_7/7 good server local ART
    By omar99lll in forum CCcam Exchange: Local
    Replies: 1
    Last Post: 25-11-2009, 00:40:47
  5. Replies: 2
    Last Post: 03-10-2009, 17:27:53

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •