Results 1 to 4 of 4

Thread: vantage

  1. #1
    Banned
    Join Date
    30-06-2005
    Location
    Kukes,Albania
    Posts
    4,252
    Uploads
    3,558

    Post vantage

    kam nje vantage por karten e digitalbit ma bllokon shpesh a mund te me ndihmoni ju lutem

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    27-01-2009
    Posts
    221
    Uploads
    0

    Re: vantage

    Quote Originally Posted by ylvi View Post
    kam nje vantage por karten e digitalbit ma bllokon shpesh a mund te me ndihmoni ju lutem
    Cuno vendosi ket softin ma posht,punon shum mir kartelen e digitalbit.



    Tung!

  3. #3
    Banned
    Join Date
    30-06-2005
    Location
    Kukes,Albania
    Posts
    4,252
    Uploads
    3,558

    Post Re: vantage

    ok faleminderit vlla

  4. #4
    Moderator
    Join Date
    01-04-2005
    Posts
    729
    Uploads
    89

    Re: vantage

    shtyp menu shko tek parent lock dhe bej channel nga on ne off /tjeter kjo aparatur ben dhe sharing menu shiko ODS shiko diky 5sek me telekomande djathtas ndryshon opsionet etjer....por perpara se te besh kete shtyp menu 9999 gjithmon dhe aktivizohet EMU kjo aparatur e luan shum mire karten e digitalbit bej ate qe te thashe parent lock/ off.naten

Similar Threads

  1. vantage e ccw
    By ericus in forum Vantage
    Replies: 1
    Last Post: 08-04-2010, 18:27:38
  2. Question vantage
    By beche in forum Italian / Italiano
    Replies: 1
    Last Post: 01-03-2009, 18:32:59
  3. vantage
    By EIRE in forum General Discussions: Satellite Receivers
    Replies: 0
    Last Post: 30-11-2008, 20:07:12
  4. TPS on Vantage
    By dagreg in forum Vantage
    Replies: 0
    Last Post: 30-08-2008, 12:58:15
  5. tps on vantage
    By calcio90 in forum Vantage
    Replies: 4
    Last Post: 17-08-2008, 02:25:39

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •