Results 1 to 2 of 2

Thread: New installation - How do i unlock channels?

  1. #1
    New Member
    Join Date
    21-11-2008
    Posts
    2
    Uploads
    0

    New installation - How do i unlock channels?

    I installed a Micromax 550D box using the instructions on this forum and now have scanned the following satellites and got around 400 channels however I dont know how to unlock them. I can operate the menu to find Nagravsion, Viaccess, SECA, Viaccess2, BISS, Nagravision2 and TPS. The satelites I scanned on were Astra, Hotbird and Sirius. Can anyone offer a starting point how to enter the keys I need

    Thanks

  2. #2
    New Member
    Join Date
    21-11-2008
    Posts
    2
    Uploads
    0

    Re: New installation - How do i unlock channels?

    Ive now updated the software etc on the box and loaded all the channels on Astra and Hotbird however I still cannot figure out how to unlock the channels. I have manually inputted the keys from another part of the forum but nothing is happening. Am I doing something wrong??

Similar Threads

  1. channel locked to unlock
    By tata_amt in forum Kaon
    Replies: 5
    Last Post: 18-08-2009, 14:36:46
  2. Question Unlock scramble channels
    By Tarandeep singh in forum General Discussions: Conditional Access Systems, Encryption and Keys
    Replies: 0
    Last Post: 05-08-2009, 13:15:23
  3. New How To Unlock Technosat Ir 9000
    By DARPAN in forum Technosat
    Replies: 0
    Last Post: 03-05-2008, 07:21:49
  4. need help kaon 570 channel unlock
    By snot in forum Kaon
    Replies: 4
    Last Post: 22-02-2006, 12:53:37

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •