Results 1 to 3 of 3

Thread: Discovery hd freezing

  1. #1

    Discovery hd freezing

    Hello everybody !
    I just got my Diablo wifi and installed it I got all the Nordic Swedish channelles but some HD chanelles are freezing, Does any body know why.??
    Writting from Sweden, Thankyou

  2. #2
    Junior Member
    Join Date

    Re: Discovery hd freezing

    I dont know what receiver you have.Tell mein your next post.Some problems has been with hd channels using sr 30.000.Some fixes we know but need to know your receiver type first.Regards Jone

  3. #3

    Re: Discovery hd freezing

    I am using technomate6900 Hd super and diablo wifi

Similar Threads

  1. DM800 - CCcam Freezing - HELP :(
    By seikopatel in forum CCcam Software and Tools
    Replies: 2
    Last Post: 18-09-2009, 08:38:31
  2. Question DM500 package freezing
    By trias in forum Dreambox
    Replies: 10
    Last Post: 10-05-2009, 16:21:51
  3. freezing picture
    By logie110 in forum General Discussions: Cardsharing
    Replies: 0
    Last Post: 29-03-2009, 17:48:49
  4. Picture freezing with 2.3 + underworld 127
    By sornin in forum Diablo Cam
    Replies: 2
    Last Post: 03-08-2008, 17:34:40
  5. visionnet freezing some channels
    By arnav in forum General Discussions: Conditional Access Systems, Encryption and Keys
    Replies: 0
    Last Post: 26-02-2006, 14:49:07

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts