Results 1 to 3 of 3

Thread: Connecting Diablo WiFi to an AP

  1. #1
    New Member
    Join Date
    22-05-2008
    Posts
    3
    Uploads
    0

    Connecting Diablo WiFi to an AP

    Hi
    I have trouble connecting Diablo WiFi to an AP with encryption.
    Is there any connection between the encryption protocols and the Domain we have to choose? FCC,IC,ETSI,SPAIN,FRANCEand MKK.
    What Domain is preferred?

    Thanks for any help.

    vf

  2. #2
    VIP Member chouchou's Avatar
    Join Date
    02-05-2005
    Posts
    3,762
    Uploads
    25

    Re: Connecting Diablo WiFi to an AP

    Put ETSI.
    And put encryptation code if you use.

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    05-04-2009
    Posts
    10
    Uploads
    0

    Re: Connecting Diablo WiFi to an AP

    wpa not work for me only wep. someone have diablo encrypted with router with wpa? wpa encription have particular key format? many thanks for your answer.

Similar Threads

  1. diablo wifi
    By net10 in forum Italian / Italiano
    Replies: 0
    Last Post: 25-11-2009, 18:44:14
  2. Question diablo wifi
    By electroqp in forum French / Français
    Replies: 0
    Last Post: 23-11-2009, 20:46:09
  3. diablo WiFi
    By fanispan in forum Greek / Ελληνικά
    Replies: 13
    Last Post: 15-09-2009, 13:13:30
  4. help with diablo wifi
    By ruthless in forum Diablo Cam
    Replies: 5
    Last Post: 14-03-2009, 20:22:20
  5. New How to set Diablo WIFI for CS
    By bozomustafa_68 in forum Diablo Cam
    Replies: 0
    Last Post: 13-01-2009, 17:01:45

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •