Results 1 to 2 of 2

Thread: Cyfra +

  1. #1
    New Member
    Join Date
    01-04-2005
    Posts
    2
    Uploads
    0

    Thumbs up Cyfra +

    Salut
    est ce qu'il y'a quelqu'un qui recoit le bouquet CYFRA + avec une skystar 2, si oui ca serait gentil de m'indiquer comment proceder.
    Merci

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    19-09-2005
    Posts
    14
    Uploads
    0

    Re: Cyfra +

    Qu'est-ce qu'il faut pour cartoon network comme hardware?

Similar Threads

  1. Info Cyfra+ goes 3D
    By <<ELVIS>> in forum Daily Satellite TV News
    Replies: 0
    Last Post: 01-01-2010, 11:25:53
  2. New cyfra & TNK
    By mackman1 in forum CCcam Exchange: Local
    Replies: 0
    Last Post: 21-07-2009, 22:05:11
  3. Question SOS Cyfra+
    By abcsame in forum General Discussions: Conditional Access Systems, Encryption and Keys
    Replies: 3
    Last Post: 06-05-2008, 18:39:20
  4. cyfra
    By dupuis in forum General Discussions: Conditional Access Systems, Encryption and Keys
    Replies: 0
    Last Post: 04-01-2006, 11:04:50
  5. Cyfra+ ???????Its look canal Cyfra+
    By Mr Satcos in forum Seca Mediaguard
    Replies: 1
    Last Post: 31-03-2005, 18:46:09

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •