Results 1 to 3 of 3

Thread: strange problem with diablo inserting into ci slot

  1. #1

    strange problem with diablo inserting into ci slot

    There is a problem when i program diablo with underworld 1.67 software, insert cam into ci slot, but it appears underworld 1.66, what was previously programmed. Now this 1.66 wont disappear at the screen of my ci slot and pushing the button of receiver, any movements wont take place. Cant insert keys manually to digi tv 1w and so on.

    Anyone experienced this kind of problem before or is there any solution.


    est.satfan

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    17-06-2005
    Posts
    20
    Uploads
    0

    Re: strange problem with diablo inserting into ci slot

    formater your cam before install the news soft

  3. #3

    Re: strange problem with diablo inserting into ci slot

    Quote Originally Posted by TRAN MINH View Post
    formater your cam before install the news soft
    Thanks for answering but i resolved this problem by re programming the same 1.66 underworld and then menu started to work.

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 06-09-2009, 22:13:26
  2. problem diablo
    By davide74 in forum Albanian / Shqip
    Replies: 3
    Last Post: 12-12-2008, 21:38:11
  3. problem diablo cam light 2.3 underworld 142
    By carepato in forum Diablo Cam
    Replies: 5
    Last Post: 31-10-2008, 20:09:58
  4. Strange signal problem. Please help!!
    By selim_uk in forum English (UK)
    Replies: 1
    Last Post: 23-07-2006, 21:51:50

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •