Results 1 to 3 of 3

Thread: comment faire rentrer une nouvelle cle?

  1. #1
    New Member
    Join Date
    15-03-2009
    Location
    algiers
    Posts
    6
    Uploads
    0

    Exclamation comment faire rentrer une nouvelle cle?

    Bonjour l equipe , j espere que tout le monde va bien, voila j ai besoin de votre aide ; je voudrais bien savoir comment faire rentrer une nouvelle cle dans le tablau qui s affiche dans mon demo stream 8300 station 2 , le tablau comporte plusieur ligne alor je me demande quel ligne doit je choisir pour mettre la nouvelle cle. Je vous remercie a l avance
    et a bientot .

    Numidi

  2. #2
    the force is with you lousk.1's Avatar
    Join Date
    21-10-2005
    Location
    sud de la france
    Posts
    669
    Uploads
    13

    Re: comment faire rentrer une nouvelle cle?

    only english in this section thx

  3. #3
    New Member
    Join Date
    15-03-2009
    Location
    algiers
    Posts
    6
    Uploads
    0

    Re: comment faire rentrer une nouvelle cle?

    Hello team, I hope everyone goes well, I need your help; I need to know how to return a new key in the board to the my receiver stream 8300 station 2 demo, the board has more line I wonder what line should I choose to implement the new key. Thank you

    Sorry for my english but I tray everyday to paractic the english language

    see you

Similar Threads

  1. Replies: 12
    Last Post: 05-05-2009, 23:55:32
  2. Comment rentrer tps.bin sur TS3
    By benbolocco in forum French / Français
    Replies: 0
    Last Post: 07-02-2007, 12:48:02
  3. comment rentrer les aes
    By dobbys1 in forum Technomate
    Replies: 12
    Last Post: 02-07-2006, 23:54:53
  4. comment rentrer l aes ?
    By atimega in forum Dragon Cam and T-Rex Cam
    Replies: 4
    Last Post: 09-12-2005, 18:03:56

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •