Results 1 to 2 of 2

Thread: Diablo with S*y Card

  1. #1

    Smile Diablo with S*y Card

    Hi Guys,

    I recently purchased a new TM6800super and with my Diablo now using the latest UW1.70 found that the S*Y card does the job inserted into the Diablo.
    Is there a way of sharing this with the S*y box and the TM6800?


  2. #2
    New Member
    Join Date

    Re: Diablo with S*y Card

    r u talkin about bskyb or italian sky?
    if it really works on your tm6800 you would need 2 diablo cams wifi and the wireless station, but which nds box do you have? has it a CAM-slot and if so, does the NDS STB support the diablo?
    i do doubt this strongly.

Similar Threads

  1. Problems with Gamma Card and Diablo
    By luchoe in forum Diablo Cam
    Replies: 3
    Last Post: 16-01-2010, 12:39:47
  2. Diablo and TNT SAT card viaccess
    By powercisco in forum General Discussions: Cams
    Replies: 5
    Last Post: 14-01-2010, 12:31:39
  3. Now Diablo cam read Tivý sat card
    By GionniQ in forum Italian / Italiano
    Replies: 4
    Last Post: 14-09-2009, 15:30:57
  4. Al-Jazeera Sports card and diablo cam
    By Abu_Ali65 in forum Diablo Cam
    Replies: 1
    Last Post: 04-10-2008, 14:12:16
  5. anaconda card/k3/diablo cams????
    By indigo1962 in forum General Discussions: Smart Cards
    Replies: 6
    Last Post: 24-10-2006, 17:43:52

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts