Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 29

Thread: pioneer gold box

  1. #1
    Contributing Member
    Join Date
    25-12-2008
    Posts
    438
    Uploads
    0

    pioneer gold box

    pershendetie cuna , si mund ta modifikoj kete decoder , a mund te behet me emu, sigla qe duhet patur parasysh ne skeden mam eshte bnp1354-G. pak a shum i jam afruar por me thot eror ne vazhdim

  2. #2
    VIP Member BIG BOBI's Avatar
    Join Date
    21-05-2006
    Location
    Treviso Italy
    Posts
    1,040
    Uploads
    70

    Re: pioneer gold box

    Quote Originally Posted by interisti_12 View Post
    pershendetie cuna , si mund ta modifikoj kete decoder , a mund te behet me emu, sigla qe duhet patur parasysh ne skeden mam eshte bnp1354-G. pak a shum i jam afruar por me thot eror ne vazhdim
    dekoderi yt eshte i serise 15xx,keshtu qe duhet te perdoresh firmwre 15xx,gjithashtu verifiko sa flash ka te montuar 1 apo 2 dhe far tipi!

  3. #3
    VIP Member BIG BOBI's Avatar
    Join Date
    21-05-2006
    Location
    Treviso Italy
    Posts
    1,040
    Uploads
    70

    Re: pioneer gold box

    Quote Originally Posted by interisti_12 View Post
    pershendetie cuna , si mund ta modifikoj kete decoder , a mund te behet me emu, sigla qe duhet patur parasysh ne skeden mam eshte bnp1354-G. pak a shum i jam afruar por me thot eror ne vazhdim
    firmwar-i con@x(foleja2 e kartes) teorikisht duhet te lexoje karten origjinale,praktikisht i pa testuar nga une!

  4. #4
    Senior Member mamurrzaku's Avatar
    Join Date
    10-02-2009
    Location
    MAMURRAS
    Posts
    1,248
    Uploads
    45

    Re: pioneer gold box

    sa e ka DBR-S,me shume probalitet eshte serie 15.ka vite qe nuk e perdor,nese kujtoj mire,duhet te perdoresh pioner v 4,duke lidhur dekoderin me seriale dhe paralele.
    te keshilloj qe mos te humesh kohe kot.i ka hik koha goldonave.

  5. #5
    Contributing Member
    Join Date
    25-12-2008
    Posts
    438
    Uploads
    0

    Re: pioneer gold box

    Quote Originally Posted by mamurrsaku View Post
    sa e ka DBR-S,me shume probalitet eshte serie 15.ka vite qe nuk e perdor,nese kujtoj mire,duhet te perdoresh pioner v 4,duke lidhur dekoderin me seriale dhe paralele.
    te keshilloj qe mos te humesh kohe kot.i ka hik koha goldonave.
    kete e dim qe ka ikur koha por ne te gjithe i bejme gjerat per hobi, me qense me ra ne dore pse jo te shofm cfar mund te arim jo se do te bejm shpikie, por thiesht kuriozitet,gjithsesi ju falenderoj per mendimet , bobi rofsh per gjithcka

  6. #6
    VIP Member BIG BOBI's Avatar
    Join Date
    21-05-2006
    Location
    Treviso Italy
    Posts
    1,040
    Uploads
    70

    Re: pioneer gold box

    Quote Originally Posted by interisti_12 View Post
    kete e dim qe ka ikur koha por ne te gjithe i bejme gjerat per hobi, me qense me ra ne dore pse jo te shofm cfar mund te arim jo se do te bejm shpikie, por thiesht kuriozitet,gjithsesi ju falenderoj per mendimet , bobi rofsh per gjithcka
    me nje linje ADSL pionner ben ate qe ben edhe nje dreambox!

  7. #7
    →→→Admin←←← Fiku75's Avatar
    Join Date
    12-02-2008
    Location
    The Land of Eagles
    Posts
    4,277
    Uploads
    39

    Re: pioneer gold box

    Quote Originally Posted by BOBI BLU View Post
    me nje linje ADSL pionner ben ate qe ben edhe nje dreambox!
    Bobi te shpetoi nje detaj i vogel, dreamboxi e ben at pune me pc te fikur po pionieri?

    besoj se kush e ka kte dekoder le ta shfrytezoje nese eshte ashtu.

  8. #8
    VIP Member BIG BOBI's Avatar
    Join Date
    21-05-2006
    Location
    Treviso Italy
    Posts
    1,040
    Uploads
    70

    Re: pioneer gold box

    Quote Originally Posted by fiku75 View Post
    Bobi te shpetoi nje detaj i vogel, dreamboxi e ben at pune me pc te fikur po pionieri?

    besoj se kush e ka kte dekoder le ta shfrytezoje nese eshte ashtu.
    faleminderit per korrigjimin!

  9. #9
    Contributing Member
    Join Date
    25-12-2008
    Posts
    438
    Uploads
    0

    Re: pioneer gold box

    Quote Originally Posted by BOBI BLU View Post
    dekoderi yt eshte i serise 15xx,keshtu qe duhet te perdoresh firmwre 15xx,gjithashtu verifiko sa flash ka te montuar 1 apo 2 dhe far tipi!
    bobi jam duke bere modifikimin e pionerit, mirpo me thot eror porte, plus doja te thoshia flashi eshte ai me nje piaster metalike te thyer siper ,se kete spo e kuptoj , ne qofte se eshte ky ateher ka vetem nje flash

  10. #10
    Senior Member mamurrzaku's Avatar
    Join Date
    10-02-2009
    Location
    MAMURRAS
    Posts
    1,248
    Uploads
    45

    Re: pioneer gold box

    programmi i v pioner eshte shume i ndjeshem,dhe shume shpesh bllokohet,gjithnje mbas cdo operacioni fike dekoderin,dhe mbylle programin qe ke ne ekzekutim,dhe filloji procedurat nga e para.
    cfare programmi po perdor,dhe me cfare po e programmon,me,apo senza jtag.
    shpjegohu...

Page 1 of 3 123 LastLast

Similar Threads

  1. Question Pioneer gold box
    By mostro89 in forum Italian / Italiano
    Replies: 5
    Last Post: 27-08-2009, 08:45:50
  2. Pioneer gold box 15xx
    By Mentalsat in forum Italian / Italiano
    Replies: 8
    Last Post: 03-04-2009, 13:41:54
  3. Gold-box Pioneer
    By paolotto in forum Italian / Italiano
    Replies: 5
    Last Post: 04-02-2007, 11:47:34

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •