Results 1 to 3 of 3

Thread: Technomate TM-6900 HD Combo

  1. #1

    Technomate TM-6900 HD Combo

    Pershendetje te gjithve

    A mund te me thoni cfare emulatori mund te perdor me TM-6900 Hd Combo apo duhet te ble Diabolo.

    Me kane thene qe mund te perdoresh vetem software a eshte kjo e verte?

  2. #2
    VIP Member BIG BOBI's Avatar
    Join Date
    21-05-2006
    Location
    Treviso Italy
    Posts
    1,040
    Uploads
    70

    Re: Technomate TM-6900 HD Combo

    Quote Originally Posted by treetony View Post
    Pershendetje te gjithve

    A mund te me thoni cfare emulatori mund te perdor me TM-6900 Hd Combo apo duhet te ble Diabolo.

    Me kane thene qe mund te perdoresh vetem software a eshte kjo e verte?
    treetony;ju lutem prezantohuni ketu:http://www.satsupreme.com/showthread...=67009&page=18
    sa per pyetjen per momentin nuk te duhet diablo,ato pak gjera qe shikohen mund ti shikosh edhe me emu-ne e TM6900hd combo

  3. #3

    Re: Technomate TM-6900 HD Combo

    Tani per tani vetem 1.0w mund te sheikoje me patching qe kame bere

Similar Threads

  1. Technomate 6900 HD Combo Super- Black
    By Inverar in forum For Sale
    Replies: 1
    Last Post: 04-12-2009, 20:14:41
  2. Technomate TM6900 HD combo USB PVR Ready
    By supermike99uk in forum For Sale
    Replies: 0
    Last Post: 05-11-2009, 12:43:43
  3. Technomate TM-6900 HD and gammacard
    By greekgreek in forum Technosat
    Replies: 0
    Last Post: 13-07-2009, 16:49:40
  4. Cardsharing on technomate 6900 super how ?
    By wasimhay in forum Technomate
    Replies: 1
    Last Post: 08-04-2009, 10:35:23
  5. Latest TECHNOMATE 1000 6800/6900 HD series softcam keys
    By satcave in forum General Discussions: Conditional Access Systems, Encryption and Keys
    Replies: 0
    Last Post: 30-11-2007, 20:16:10

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •