Results 1 to 3 of 3

Thread: digiquest 8310

  1. #1
    Contributing Member
    Join Date
    25-12-2008
    Posts
    438
    Uploads
    0

    digiquest 8310

    cuna ndonje softer per kete dekoder ju kan zen syte ?

  2. #2
    5000k SkinArt's Avatar
    Join Date
    20-11-2005
    Location
    Tirana, AL
    Posts
    1,246
    Uploads
    2

    Re: digiquest 8310

    Interist, perdor gjithmon SEARCH siper dhe vendos ate qe je duke kerkuar, te njejten gje bera une dhe ja rezultati kliko ketu
    konkretisht DigiQuest Tools shiko ne gjen ndonje gje per ate qe je duke kerkuar.

    Shpresoj te mbarosh pune!
    tung!

  3. #3
    Contributing Member
    Join Date
    25-12-2008
    Posts
    438
    Uploads
    0

    Re: digiquest 8310

    [QUOTE=SkinArt;365917]Interist, perdor gjithmon SEARCH siper dhe vendos ate qe je duke kerkuar, te njejten gje bera une dhe ja rezultati kliko ketu
    konkretisht DigiQuest Tools shiko ne gjen ndonje gje per ate qe je duke kerkuar.

    Shpresoj te mbarosh pune!
    tung![/QUOT
    ok plako problemi u zgjidh, rofsh

Similar Threads

  1. Digiquest fta6100
    By mariomet in forum Italian / Italiano
    Replies: 2
    Last Post: 19-09-2009, 12:13:37
  2. digiquest ac9
    By lder in forum DigiQuest
    Replies: 0
    Last Post: 09-06-2009, 21:24:40
  3. DIGIQuest FTA 6450
    By ntinakos in forum DigiQuest
    Replies: 1
    Last Post: 28-04-2009, 12:46:24
  4. hi all need you attention please : DigiQuest 8310 !!!!!
    By fs_djmellisse in forum DigiQuest
    Replies: 2
    Last Post: 24-09-2006, 05:44:01
  5. digiquest
    By vgago in forum Portuguese / PortuguÍs
    Replies: 0
    Last Post: 28-02-2006, 23:00:57

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •