Results 1 to 2 of 2

Thread: Display with ERR

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    11-11-2008
    Posts
    19
    Uploads
    0

    Display with ERR

    Hello yesterday after a file loaded cas_data me salio in the display ERR it has could only blocked podriais to say to me since(as,like) I can solve it thank you for quite regards

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    11-11-2008
    Posts
    19
    Uploads
    0

    Re: Display with ERR

    I could have solved it loading the allcode +bootloader and firm originally

Similar Threads

  1. EAA display
    By passman in forum FTEmaximal
    Replies: 0
    Last Post: 03-12-2008, 19:07:31
  2. Galaxis FS-3 Init in display.
    By plog in forum Galaxis
    Replies: 0
    Last Post: 05-06-2007, 00:27:01
  3. DBox2 Nokia Display ?
    By MisterX GSMFree in forum German / Deutsch
    Replies: 0
    Last Post: 05-02-2006, 20:34:58
  4. Correct format for PiP display in Alt-DVB v1.07
    By chrome307 in forum DVB Software and Tools
    Replies: 2
    Last Post: 30-01-2006, 01:59:35

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •