Results 1 to 2 of 2

Thread: a esht e mundur qe karta e digitalbit te funksionoj ne dbox2

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    13-01-2008
    Posts
    15
    Uploads
    0

    a esht e mundur qe karta e digitalbit te funksionoj ne dbox2

    ju pershendes te gjithve kam nje kart te digitalbit funksionon ne nje reciver technisat pyetje a esht e mundu ne debox 2 me funksionu ju falenderoj per informacion

  2. #2
    Moderator mile kristo's Avatar
    Join Date
    24-06-2007
    Location
    EU
    Posts
    1,717
    Uploads
    269

    Re: a esht e mundur qe karta e digitalbit te funksionoj ne dbox2

    tung jo shoku tek aparati dbox2 nuke punone, vetem ne qofte se i ke instalu multicam atehere po ,multicam eshte nji paisje shtese qe i instalohet tek dbox2 per te lexuar kartat,ne ket momente dbox2 lexon kartat e premieres, por munde te beshe sharing me ket aparat ne qofte se e ke ne linux munde te perdoresh sw neutrino ose enigma2 gjithe te miret

Similar Threads

  1. A punon karta e digitalbit ne METABOX-III
    By alfonsodilo in forum Albanian / Shqip
    Replies: 15
    Last Post: 18-08-2009, 10:47:04
  2. Dua softin e sat+ qe te lexoje karten e digitalbit
    By regaton in forum Albanian / Shqip
    Replies: 8
    Last Post: 06-02-2009, 01:45:27
  3. New nokia-Dbox2
    By mile kristo in forum Albanian / Shqip
    Replies: 11
    Last Post: 21-01-2009, 16:48:12
  4. Question DBOX2 sportster
    By novlene in forum French / Français
    Replies: 0
    Last Post: 06-09-2008, 16:17:47
  5. DBox2
    By selin007 in forum German / Deutsch
    Replies: 2
    Last Post: 04-02-2007, 05:24:13

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •