Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13

Thread: βοηθεια σε εναν καινουργιο για το diαblo kai cas3

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    27-04-2009
    Posts
    17
    Uploads
    0

    βοηθεια σε εναν καινουργιο για το diαblo kai cas3

    παιδια γεια σας ειμαι καινουργιος στα δορυφορικα και με απλα λογια ασχετος.μολις αγορασα ενα δορυφορικο δεκτη και ρωτησα τον πωλητη τι ειναι η diablo card που ακουω συνεχεια.μου λεει κανει πολλα κολπα σου ανοιγει καναλια κλπ.λοιπον την παραγγειλα την diablo wifi με το τελευταιο version2,3 νομιζω ειναι.μου ειπε να παρω και ενα cas3 να της κανω αναβαθμισει.ολα καλα μεχρι εδω το θεμα ειναι με τι προγραμματα κανω την αναβαθμιση, πως την κανω,τι κλειδια περναω,και τι θα βλεπω.ειμαι στους δορυφορους astra 1,hotbird ,hellasat,eurobird9.μηπως μπορει καποιος να μου εξηγησει πως μπορω να τα κανω αυτα?εχω παρει τον AZBOX PREMIOUM HD και κανω αναβαθμισεις μονο τα γνησια τα οποια δεν μου ανοιγουν τιποτα.ευχαριστω καθε βοηθεια επροσδεκτη.

  2. #2

    Re: βοηθεια σε εναν καινουργιο για το diαblo kai cas3

    To προγραμμα που θες ειναι το CAS Studio 8.6c, με αυτο κανεις format και update το διαολο.

    Δες εδω http://www.satsupreme.com/forumdisplay.php?f=885

    Για αρχη κατεβασε αυτο εδω το backup http://www.satsupreme.com/showthread.php?t=60828&page=3

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    27-04-2009
    Posts
    17
    Uploads
    0

    Re: βοηθεια σε εναν καινουργιο για το diαblo kai cas3

    το κατεβασα αυτο που ειπες το εγκατεστησα ολα ενταξει μεχρι εδω.μετα εβαλα το uderword 1,72 kai latest diablo key 27 04 09 αλλα τιποτα ολα μαυρα δεν μου ανοιγει τιποτα.μολις βαζω την μοντοθλα στον δεκτη που ειναι ανοιχτος την αναγνωριζει παω στα καναλια τιποτα ολα κλειστα τι δεν κανω σωστα?

  4. #4
    Contributing Member kostas1's Avatar
    Join Date
    20-10-2005
    Location
    Germany/HDH
    Posts
    589
    Uploads
    15

    Re: βοηθεια σε εναν καινουργιο για το diαblo kai cas3

    Quote Originally Posted by mimoko View Post
    το κατεβασα αυτο που ειπες το εγκατεστησα ολα ενταξει μεχρι εδω.μετα εβαλα το uderword 1,72 kai latest diablo key 27 04 09 αλλα τιποτα ολα μαυρα δεν μου ανοιγει τιποτα.μολις βαζω την μοντοθλα στον δεκτη που ειναι ανοιχτος την αναγνωριζει παω στα καναλια τιποτα ολα κλειστα τι δεν κανω σωστα?
    ..Den grafeis omos ti kanalia theleis na vlepeis,me to modul poli liga.
    ..To site apo to AZ box.

    ***. azboxworld.com

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    27-04-2009
    Posts
    17
    Uploads
    0

    Re: βοηθεια σε εναν καινουργιο για το diαblo kai cas3

    ΤΙ αλλο πρεπει να παρω για να βλεπω εκτος απο την μοντουλα?θελω αθλητικα eurosport,free-x tv multivision,premier?γινεται?

  6. #6
    Contributing Member kostas1's Avatar
    Join Date
    20-10-2005
    Location
    Germany/HDH
    Posts
    589
    Uploads
    15

    Re: βοηθεια σε εναν καινουργιο για το diαblo kai cas3

    Quote Originally Posted by mimoko View Post
    ΤΙ αλλο πρεπει να παρω για να βλεπω εκτος απο την μοντουλα?θελω αθλητικα eurosport,free-x tv multivision,premier?γινεται?

    ..Nomizo oti exeis xasei episodia(sory).Multivision DEN yparxei pleon,egine
    "pay per view".Premiere den mboreis na deis,den yparxei karta oute EMU,mono me CS=card sharing(ean vreis kapion server).Gia ta alla den ksero.Sory,alla simera to mono sigouro einai na exeis "original" karta gia
    opio paketo theleis(alla stoixizei)kai to deftero to CS me kalo server,kai
    vriskete dyskola kai stoixizei merika euro.

  7. #7

    Re: βοηθεια σε εναν καινουργιο για το diαblo kai cas3

    Quote Originally Posted by mimoko View Post
    ΤΙ αλλο πρεπει να παρω για να βλεπω εκτος απο την μοντουλα?θελω αθλητικα eurosport,free-x tv multivision,premier?γινεται?
    Θα μπεις στο μενου του diabolo και θα κανεις τις εξης αλλαγες...

    Caids File [MAIN]
    Auto PMT [OFF]
    Emulators [ON]
    Fixed CW [ON] (αυτο αναλογα με τα κλειδια που βαζεις, αλλες φορες το θελει ΟΝ αλλες ΟFF)
    N2 AU [OFF]
    Emulators Priority [1:Emu-2:Card]
    SmartCard Mess [Show Never]
    CAS Menu - Ολα στο off.

    Μετα κανε restart τον δεκτη σου.

    Τα καναλια που ανοιγουν ειναι τα εξης:

    Πακετα
    Nagravision: 30W Chello Multicanal(Hollywood etc) (2301).
    Nagravision2:
    1W RCS DigiTV (2111), 13E TV Globo (C102).
    Cryptoworks:
    9E/5E Kingston(TNT/Hustler/Zone Tv/Cartoon etc) (0D0020/30), 13E BT 'H'(Jetix) (0D03A0).
    Seca1&2:
    4W Mediatech (002A, 11260H only Under fausto Emulator or Seca Card), 19.2E TV Vlaanderen (006C, FRANCE4 Under fausto Emulator Only), 13E RAI (0030/02E2, only Under fausto Emulator or Seca Card).
    Irdeto:
    19.2E Canal Digitaal Nederlands (0622), 7E EURO1080 (0624). (All Irdeto handled by UnderWorld EMU).
    Viaccess:
    16E SIC Inter(CSatFrance)(7800), 5W MCM Europe (7400), 13E Mezzo (7400).
    Conax:
    1W Canal Digital Nordic, 19.2E MTV Unlimited, 4.8E Da Vinci Learning. (All Conax handled by UnderWorld EMU & for Diablo2.3 only).
    Biss:
    12.5W Fox Germany & Fox Serbia, 8W Fox Sports ME & Discovery Science ME, 5W ENTV-Prog Nat, 4W TV Kiev, 4W Megasport, 9E LDTV (FTA tests at the moment), 26E MBC Inter, 10E JSC feeds, 5W Fox Life France, 5E TET, OCK Odessa & 1+1 International, 9E Sat2000, 13E RougeFM, 42E Rustavi2 & CYS Radio feeds.

    Μερικα καναλια
    2.5W Fox Srbija 11177H, Fox Deutschland 11188H (FTA).
    8W Discovery Science 11064H, Fox Sports 11064H.
    5W MCM Belgique 12543H, Fox Life France 12543H.
    4W Megasport 10723H*,TV Kyiv 10723H*.
    1W AXN Central Europe 12643H, DigiFilm1 12608H, Canal+ First 11278V, Showtime Nordic 11325H, Kanal 5 Sweden 11389H.
    5E TNT Deutschland/Hustler/Blue Hustler/ESPN 12111H, TET 11766H, OCK Odessa 12073H, 5E Kanal Ukraina 11766H, DaVinci Learning 12715H.
    9E/10E TNT/Cartoon Deutschland 11727V, Al Jaz Feeds 11156H*, Sat2000 11823H.
    13E Jetix CE 10723H, TV Globo 11585V, Mezzo 12245H, RougeFM 12476H.
    16E SIC Inter 12568H.
    19.2E VH1 Europe 11739V, VH1 Classic Europe 11739V, MTV Music 11973V, SCI-FI/Action Now! Nederlands 12574H, Film1.1/1.2/Sport1.1 12515H, RTL4/5/7/8 12343H.
    26E MBC USA 11919H*.

  8. #8
    Junior Member
    Join Date
    27-04-2009
    Posts
    17
    Uploads
    0

    Re: βοηθεια σε εναν καινουργιο για το diαblo kai cas3

    ευχαριστω για τις οδηγιες θα τα ρυθμισω και θα σας πω πως τα πηγα.τωρα μου ηρθε και μια καρτα που αγορασα η ρωσικη με τα hd καναλια για ενα χρονο.ηταν απο τις πιο φτηνες που βρηκα αλλα δεν την εχω ενεργοποιησει ακομα

  9. #9
    Junior Member
    Join Date
    27-04-2009
    Posts
    17
    Uploads
    0

    Re: βοηθεια σε εναν καινουργιο για το diαblo kai cas3

    εκανα τις ρυθμισεις που μου ειπες αλλα δεν τις εχει ολες μεσα.στο caids file (main}den εχει το main μεσα εχει αλλα οπως caids,astra1,east-europe klp.
    στο cas menu δεν εχει εχει μονο ενα cas και ,εσα εκει εχει conax (on),sega(on),irdeto(on).και αλλα.αυτα ενοεις?.πηγα και στα καναλια που μου ειπες ακομα δεν ανοιγει κανενα.

  10. #10

    Re: βοηθεια σε εναν καινουργιο για το diαblo kai cas3

    Βαλε caids αν δεν εχει το main.

    Ναι αυτα που ειναι οn βαλτα ολα off.

    Κατεβασε τα τελευταια κλειδια για το diabolo
    http://www.satsupreme.com/attachment...6&d=1240936007
    και βαλτα μεσα...
    Μπες με το cas3 στο μενου του diabolo και πηγενε...

    CAM filesystem και πατα το κουμπι connect...

    Στους φακελους αριστερα διαλεξε τον φακελο που εχει τα κλειδια...
    Ακριβως απο κατω θα δεις τα αρχεια που εχει ο φακελος μεσα...

    Στο δεξι παραθυρο σβησε τα αρχεια KEYS.BIN και DATA.BIN
    και περνα τα καινουργια που βρησκονται στο αριστρο πραθυρο με τα πρασινα βελακια...

    Κλεισε το cas3, βαλε το diabolo στον δεκτη και πηγενε στο καναλι Film.1 στον ASTRA 19E

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. CAS3 plus
    By james.drew in forum English (UK)
    Replies: 2
    Last Post: 17-06-2008, 06:06:53
  2. cas3 and k3
    By neo29200 in forum CAS Interface
    Replies: 4
    Last Post: 07-12-2006, 20:55:42
  3. titaniumcard mit cas3
    By brwa in forum CAS Interface
    Replies: 0
    Last Post: 03-08-2006, 10:21:11
  4. where to buy cas3?
    By bengaltiger in forum CAS Interface
    Replies: 2
    Last Post: 16-06-2006, 21:45:37
  5. MM to NDS with CAS3
    By Gallium in forum Magic Cam
    Replies: 0
    Last Post: 24-12-2005, 02:10:47

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •