Results 1 to 2 of 2

Thread: premiere world hd, cyfra+, tnk, digital alb as local

  1. #1
    New Member
    Join Date
    13-02-2007
    Posts
    8
    Uploads
    0

    premiere world hd, cyfra+, tnk, digital alb as local

    hi,
    i have 5 server
    1.server with premiere world (full hd) 60 hop1
    2.server with cyfra+ (full) 50 hop1
    3.tnk full small server with only 20 peers
    4.digital alb full 30 hop1
    5.backup-server


    i look for sky uk (special for geo tv/sony tv/zee tv ect.)
    other are too welcome

    please no arabic card , and olny local

  2. #2
    Member
    Join Date
    12-12-2008
    Location
    Macedonia
    Posts
    98
    Uploads
    0

    Re: premiere world hd, cyfra+, tnk, digital alb as local

    Sebkam
    My C line is activated for you
    curiserver
    TOTAL TV & DIGITALBANIA is locall

    ???????? your C line for me is not activated ????? why ????
    Pleace activated C line
    TNX

Similar Threads

  1. total tv sky it hd digital+ csatlite cyfra+ premiere need polsat
    By tarik83 in forum CCcam Exchange: Local
    Replies: 1
    Last Post: 17-05-2009, 16:05:16
  2. premiere world hd and cyfra+ full search SKYUK HINDI PACK
    By sebkam in forum CCcam Exchange: Local
    Replies: 0
    Last Post: 16-05-2009, 17:06:43
  3. premiere world hd and cyfra+ full
    By sebkam in forum CCcam Exchange: Local
    Replies: 0
    Last Post: 15-05-2009, 09:14:56
  4. Info Cyfra+, Premiere and Digital+ Keys
    By kolorado in forum General Discussions: Conditional Access Systems, Encryption and Keys
    Replies: 0
    Last Post: 25-02-2009, 13:18:33

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •