Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: Βοήθεια σχετικά με jumper switch σε Smartmouse Phoenix Programmer

  1. #1

    Βοήθεια σχετικά με jumper switch σε Smartmouse Phoenix Programmer

    Καλημέρα παιδιά!

    Παρέλαβα επιτέλους σήμερα το Smartmouse Phoenix Programmer και ανυπομονώ να ταίσω μια γάτα.

    Έχω όμως ένα ερώτημα: υπάρχει ένα switch με ένδειξη SW1, το οποίο έχει δύο θέσεις Υ1 και Υ2. Έχω διαβάσει ότι αυτό είναι για να μπεί ο προγραμματιστής σε κατάσταση λειτουργίας 6Κhz ή 3,57Κhz. Το ερώτημα λοιπόν είναι, ποια θέση είναι η σωστή για 6Κhz που θέλω εγώ.

    Ρωτάω χωρίς να κάνω δοκιμές γιατί αυτή την πρώτη γάτα μου την έδωσε ένας συγγενής για τάισμα (του έχει κλειδώσει) και δε θέλω να κάνω κάτι που θα τη χαλάσει. Αν όλα πάνε καλά θα πάρω και δικιά μου γάτα.

    Ευχαριστώ!

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    08-04-2009
    Posts
    124
    Uploads
    0

    Re: Βοήθεια σχετικά με jumper switch σε Smartmouse Phoenix Programmer

    Y1 to grafei kai apo kato stin plaketa

  3. #3

    Re: Βοήθεια σχετικά με jumper switch σε Smartmouse Phoenix Programmer

    Οκ, δούλεψε, ευχαριστώ!!

  4. #4

    Re: Βοήθεια σχετικά με jumper switch σε Smartmouse Phoenix Programmer


  5. #5

    Re: Βοήθεια σχετικά με jumper switch σε Smartmouse Phoenix Programmer

    Quote Originally Posted by pantnick View Post
    Περίεργο... ακριβώς το ίδιο φαίνεται να έχω. Όμως το έκανα όπως είπε ο φίλος παραπάνω και δούλεψε.

  6. #6

    Re: Βοήθεια σχετικά με jumper switch σε Smartmouse Phoenix Programmer

    Quote Originally Posted by peoz View Post
    Περίεργο... ακριβώς το ίδιο φαίνεται να έχω. Όμως το έκανα όπως είπε ο φίλος παραπάνω και δούλεψε.
    Είχε στο κουτάκι ένα αυτοκόλλητο με το τι ακριβώς είναι και οδηγίες χρήσης στα Ελληνικά απο αυτόν που το αγόρασα.Εκεί λοιπόν έλεγε Υ1: 3.57 και Υ2:6.
    Ίσως είναι τυπογραφικό λάθος όμως... Η πλάκα είναι οτι δεν πρόσεξα το αυτοκόλλητο και έκανα δοκιμές για να το βρώ στην αρχή.

  7. #7

    Re: Βοήθεια σχετικά με jumper switch σε Smartmouse Phoenix Programmer

    Quote Originally Posted by pantnick View Post
    Είχε στο κουτάκι ένα αυτοκόλλητο με το τι ακριβώς είναι και οδηγίες χρήσης στα Ελληνικά απο αυτόν που το αγόρασα.Εκεί λοιπόν έλεγε Υ1: 3.57 και Υ2:6.
    Ίσως είναι τυπογραφικό λάθος όμως... Η πλάκα είναι οτι δεν πρόσεξα το αυτοκόλλητο και έκανα δοκιμές για να το βρώ στην αρχή.
    Εμένα δεν είχε τίποτα... ούτε και στην πλακέτα έγραφε κάτι. Απλά το έβαλα στη θέση Υ1 και στο πρόγραμμα επέλεξα τα 6Μhz. Τι να πω, δεν ξέρω...??

  8. #8
    CCCAM GURU xaniaras's Avatar
    Join Date
    01-11-2008
    Location
    GREECE
    Posts
    2,649
    Uploads
    10

    Re: Βοήθεια σχετικά με jumper switch σε Smartmouse Phoenix Programmer

    Quote Originally Posted by peoz View Post
    Εμένα δεν είχε τίποτα... ούτε και στην πλακέτα έγραφε κάτι. Απλά το έβαλα στη θέση Υ1 και στο πρόγραμμα επέλεξα τα 6Μhz. Τι να πω, δεν ξέρω...??
    re paidia mhn pedeveste ..mpori na einai anopoda gramevo sth plaketa
    lusi:anoixte to gammaloader 1.0 epilexte 6mhz ...pathste
    clean card kai ekei pou 8a vgali stosto atr einai sta 6 o diakopths
    meta vazete thn karta sto dekth kai perimenete mexri to 2018
    pou h avon 8a ginei freeplaka kano ksanafortoste thn karta me
    fai .... mono 6mhz apoklistika

  9. #9

    Re: Βοήθεια σχετικά με jumper switch σε Smartmouse Phoenix Programmer

    Εγω εδώ και 1 μιση μηνα που το έγραψα με άλλο reader που γράφει μόνο 3.57 παίζει μια χαρά... Αργότερα πήρα και το phoenix αλλα ακόμα δεν το δοκίμασα σαν writer..Μόνο σαν reader. Απο την στιγμή που παίζει η κάρτα δεν την πειράζω!

  10. #10
    CCCAM GURU xaniaras's Avatar
    Join Date
    01-11-2008
    Location
    GREECE
    Posts
    2,649
    Uploads
    10

    Re: Βοήθεια σχετικά με jumper switch σε Smartmouse Phoenix Programmer

    Quote Originally Posted by pantnick View Post
    Εγω εδώ και 1 μιση μηνα που το έγραψα με άλλο reader που γράφει μόνο 3.57 παίζει μια χαρά... Αργότερα πήρα και το phoenix αλλα ακόμα δεν το δοκίμασα σαν writer..Μόνο σαν reader. Απο την στιγμή που παίζει η κάρτα δεν την πειράζω!
    nai file grafete kai me 3.5 ..ala dokimase na grapsis me to
    emk .3.1 to 3-4-08 sta 3.5mhz 3 ores 8a kani
    pados me dreambox sthn rs232 den doulevi me 3.5 kala
    only 6MHZZZZZZZZ

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Pws douleuei o programmer(ta jumper)
    By cloneboy in forum Greek / Ελληνικά
    Replies: 12
    Last Post: 22-06-2009, 20:14:32
  2. erotisi gia phoenix/smartmouse
    By wmtt in forum Greek / Ελληνικά
    Replies: 7
    Last Post: 19-04-2009, 23:26:50
  3. Replies: 20
    Last Post: 07-04-2009, 10:55:34
  4. phoenix smartmouse
    By alft in forum General Discussions: Smart Cards
    Replies: 0
    Last Post: 27-07-2006, 22:35:49
  5. Replies: 0
    Last Post: 21-09-2005, 05:10:17

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •