Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 21

Thread: Nje ndihme per Technosat IR-7000

  1. #1
    Senior Member aldo224's Avatar
    Join Date
    08-10-2008
    Posts
    301
    Uploads
    0

    Nje ndihme per Technosat IR-7000

    Ej cuna kush mundet te me ndihmoje me ndonje sw te ketij aparati qe te lexoje karten e D/Alb ose Tring. Nuk po mundem te gjej dot ndonje gje.

  2. #2
    Senior Member miri01's Avatar
    Join Date
    09-09-2006
    Posts
    295
    Uploads
    0

    Re: Nje ndihme per Technosat IR-7000

    Quote Originally Posted by aldo224 View Post
    Ej cuna kush mundet te me ndihmoje me ndonje sw te ketij aparati qe te lexoje karten e D/Alb ose Tring. Nuk po mundem te gjej dot ndonje gje.
    Ta garantoj une 100% nuk behet..mos u lodh kot ..

  3. #3
    Senior Member aldo224's Avatar
    Join Date
    08-10-2008
    Posts
    301
    Uploads
    0

    Re: Nje ndihme per Technosat IR-7000

    ok faleminderit miku im. me kurseve kohe, faleminderit dhe njehere

  4. #4
    Super Moderator durresi's Avatar
    Join Date
    04-03-2009
    Location
    Istanbul
    Posts
    1,601
    Uploads
    319

    Re: Nje ndihme per Technosat IR-7000

    Quote Originally Posted by miri01 View Post
    Ta garantoj une 100% nuk behet..mos u lodh kot ..
    Po ndonje Soft dhe Loader per pare Paketen e DIGI TV?

  5. #5
    VIP Member supervisor91's Avatar
    Join Date
    06-12-2008
    Location
    Everywhere
    Posts
    2,877
    Uploads
    4

    Re: Nje ndihme per Technosat IR-7000

    nje pyetje te tille e kam bere dhe une disa kohe me pare dhe mora vetem nje pergjigje ketu. une per vete se provova ndojehere dhe nuk e di e hap apo jo?

  6. #6
    Senior Member miri01's Avatar
    Join Date
    09-09-2006
    Posts
    295
    Uploads
    0

    Re: Nje ndihme per Technosat IR-7000

    Quote Originally Posted by durresi View Post
    Po ndonje Soft dhe Loader per pare Paketen e DIGI TV?
    Jo nuk behet me emu.

  7. #7
    Super Moderator durresi's Avatar
    Join Date
    04-03-2009
    Location
    Istanbul
    Posts
    1,601
    Uploads
    319

    Re: Nje ndihme per Technosat IR-7000

    E pashe ate teme. E shkarkova ate po ishte Unlock. Te kerkojme....
    Ku me dalin dhe mu kshu aparatesh amon :)

  8. #8
    Super Moderator durresi's Avatar
    Join Date
    04-03-2009
    Location
    Istanbul
    Posts
    1,601
    Uploads
    319

    Re: Nje ndihme per Technosat IR-7000

    Quote Originally Posted by miri01 View Post
    Jo nuk behet me emu.
    Ky dreq ka dhe Hyrje Karte ??

  9. #9
    VIP Member supervisor91's Avatar
    Join Date
    06-12-2008
    Location
    Everywhere
    Posts
    2,877
    Uploads
    4

    Re: Nje ndihme per Technosat IR-7000

    Quote Originally Posted by durresi View Post
    E pashe ate teme. E shkarkova ate po ishte Unlock. Te kerkojme....
    Ku me dalin dhe mu kshu aparatesh amon :)
    rri se ka dhe me keq

  10. #10
    Super Moderator durresi's Avatar
    Join Date
    04-03-2009
    Location
    Istanbul
    Posts
    1,601
    Uploads
    319

    Re: Nje ndihme per Technosat IR-7000

    Gjeta Ca gjera per Kete por Spo e bej dot.

Page 1 of 3 123 LastLast

Similar Threads

  1. Technosat IR 7000.Unlock
    By Satty in forum Technosat
    Replies: 3
    Last Post: 18-02-2010, 10:22:40
  2. technosat 6500magic,ndihme....
    By ferrariteam in forum Albanian / Shqip
    Replies: 2
    Last Post: 14-02-2009, 10:23:49
  3. input keys in technosat IR 7000 model
    By hunk_guy in forum Technosat
    Replies: 1
    Last Post: 24-03-2007, 03:34:29
  4. Replies: 1
    Last Post: 19-02-2006, 21:47:16
  5. Technosat IR 7000.Unlock
    By Satty in forum Technosat
    Replies: 0
    Last Post: 27-04-2005, 10:55:28

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •