Pershendetje te gjitheve
Ju shkruaj pasi jam pak konfuz rreth disa gjerave dhe nese do te kishte mundesi doja te me ndihmonit pak.Une kam nje aparat starsat srx50 cu usb te konvertuar ne golden interstar gi s770 crx dhe sic dihet me kete aparat arrij te shikoj digi tv dhe me celesat ccw apo dcw per aq kohe sa zgjatin.Kam lexuar dhe jam perpjekur te kuptoj me shume rreth ketij aparati por sinqerisht nuk kuptoj shume.Kam lexuar here pas here ne forum postohen disa servera per cardsharing dhe doja te pyesja a jane te vlefshem per kete aparat?Nese po do te lutesha shume nese do te me ndihmonit mbi menyren e detajuar si.Pra me kete aparat mund te behet cardsharing?

Ju falenderoj shume