Results 1 to 5 of 5

Thread: kako podesiti motor

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    07-06-2007
    Location
    Slavonija
    Posts
    10
    Uploads
    0

    kako podesiti motor

    stavio sam novi motor disquec 1.2 na digimax 9020usb i ne mogu ga podesiti

    u meniu u postavkama motora ima spremljene pozicije, kada naštimam antenu na eutelsat w2 kao početni a motor na nuli i u meniju uključim motor na eutelsat on mi okrene motor na astru, ne mogu se brisati pozivije i ne pamti nove, u meniju USALS sam postavio širinu i dužinu za mjesto gdje se nalazim ali ne okreče motor

    zna li tko kako se na ovom resiveru podešava motor?

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    07-06-2007
    Location
    Slavonija
    Posts
    10
    Uploads
    0

    Re: kako podesiti motor

    problem riješen

    postavke u resiveru bile tvorniči namještene za azijko područje a nisu se dale mjenjati bez novog SW-a

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    07-06-2007
    Location
    Slavonija
    Posts
    10
    Uploads
    0

    Re: kako podesiti motor

    ipak nisam uspio rješiti problem

    imam resiver digimax 9020 ubs, motor diseqc 1.2, u meni-u samo uključio USALS Latitude: 45.3° Longitude: 17.6° nulti satelit mi je eutelsat w2 jer zivim u Požegi
    na svaki pojedinačni satelit ručno uključum motor u meni-u (astra_hot_eutel_sirius) signale dobijem i skeniram. Sve Ok radi ali kada se resiver ugasi i drugi dan upali ne radi ništa a tanjur se okrene skroz udesno na zapad koliko može od nosača. Moram ga resetirati i vratim ga ručno na gumbu na motoru, ponovo sve uredim na resiveru a sljedeči dan opet isto.
    Eh da tu još u MENU imam sjever/jug i istok/zapad, odredio sam jug i zapad

  4. #4

    Re: kako podesiti motor

    To ti je vrlo jednostavno rijesiti ako znas ,he he ,ja sam vec pokidao dva motora i sad koristim treci ,ali ne zato sto nije bio dobro podesen nego su puno "radili" . Evo ti u najkracim crtama : upisi rucno daljinskim svoju poziciju u risiveru, zatim podesi sve satelite na usals i pusti da se motor okrene gdje hoce zatim ga podesi prema tom satelitu na 16e , znaci prebacis na neki program na 16e i tada ga stegnes na nosacu. To bi trebalo da bude to. Javi jel radi ? pozzrdav

  5. #5
    VIP Member kolorado's Avatar
    Join Date
    19-05-2006
    Posts
    1,340
    Uploads
    1,040

    Re: kako podesiti motor

    Quote Originally Posted by Gogikerman View Post
    To ti je vrlo jednostavno rijesiti ako znas ,he he ,ja sam vec pokidao dva motora i sad koristim treci ,ali ne zato sto nije bio dobro podesen nego su puno "radili" . Evo ti u najkracim crtama : upisi rucno daljinskim svoju poziciju u risiveru, zatim podesi sve satelite na usals i pusti da se motor okrene gdje hoce zatim ga podesi prema tom satelitu na 16e , znaci prebacis na neki program na 16e i tada ga stegnes na nosacu. To bi trebalo da bude to. Javi jel radi ? pozzrdav
    Pa da zna vjerovatno ne bih pisao i trazio pomoc!!!!!!!!!!!!!

    Prvo ga pitaj dali mu risiver uopste podrzava opciju USALS???? Moze da pise da je ima a ona nije u funkciji!!!!!

Similar Threads

  1. CCA na SS2 kako ?
    By rvlaisav in forum ex-Yugoslav Languages
    Replies: 1
    Last Post: 21-12-2009, 06:42:30
  2. Cccam kako radi?
    By Coxa in forum ex-Yugoslav Languages
    Replies: 4
    Last Post: 14-09-2009, 21:44:33
  3. New kako sad mogu otkljucati premiere
    By idjoga12 in forum ex-Yugoslav Languages
    Replies: 4
    Last Post: 05-09-2009, 11:44:49
  4. kako uraditi jtag
    By krzan in forum ex-Yugoslav Languages
    Replies: 1
    Last Post: 28-02-2009, 17:00:14
  5. Nova key tv kako só para ( HTS 7300 MaxPlus )
    By tomatos in forum Portuguese / Portuguęs
    Replies: 4
    Last Post: 12-10-2006, 02:58:24

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •