Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 20

Thread: Underworld :-(

  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    15-12-2005
    Location
    England
    Posts
    133
    Uploads
    0

    Underworld :-(

    Is it me, or is it that the last (three or four) Underworlds are for the diablo wifi and nothing for the diablo light!!!

    Is the diablo team putting the diablo light in a dark corner and concentrating on thr diablo WIFI???

    Any thoughts from Anyone???

  2. #2
    New Member
    Join Date
    15-10-2007
    Posts
    2
    Uploads
    0

    Re: Underworld :-(

    what exactly is now available with the diablo
    sweet fa by the looks of it!
    anyone?

  3. #3
    Moderator TV_LICENCE's Avatar
    Join Date
    31-12-2006
    Location
    somewhere
    Posts
    615
    Uploads
    0

    Re: Underworld :-(

    Quote Originally Posted by medway View Post
    what exactly is now available with the diablo
    sweet fa by the looks of it!
    anyone?
    KD 23e
    Canal Digital NL 19'e
    Mediatech Amos, 4w
    RAI Hotbird 13.0e
    Arqiva 4.8e
    Biss
    DCW

  4. #4
    New Member
    Join Date
    26-11-2007
    Location
    uk
    Posts
    7
    Uploads
    0

    Re: Underworld :-(

    hi just order my new diablo wifi had the light for 2 years or so is it more or less the same as the light underworld

  5. #5
    Moderator TV_LICENCE's Avatar
    Join Date
    31-12-2006
    Location
    somewhere
    Posts
    615
    Uploads
    0

    Re: Underworld :-(

    Quote Originally Posted by bloodstone1964 View Post
    hi just order my new diablo wifi had the light for 2 years or so is it more or less the same as the light underworld
    Same emulators + CS

  6. #6
    Senior Member
    Join Date
    17-01-2009
    Posts
    106
    Uploads
    0

    Re: Underworld :-(

    Quote Originally Posted by some888 View Post
    KD 23e
    Canal Digital NL 19'e
    Mediatech Amos, 4w
    RAI Hotbird 13.0e
    Arqiva 4.8e
    Biss
    DCW
    rai and mediatech only works with fausto...

    and you forget the mtvs

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    28-05-2008
    Posts
    13
    Uploads
    0

    Re: Underworld :-(

    i'm very very very very ..... tired of those sat staff already, since the big change of those big pack ( premiere, polsat, ect,...) to nagra 3, and lost of digi alb and canal digital nordic, it's nothing important to enjoy.

    sorry, i know people are hard to help to enjoy, but nothing is stable anymore like in those time of nagra 2.

    i have diablo ligth, and i'm tired and sick to just see staff for diablo wifi.
    i even don't recall the last time i use my receiver.
    please underworld team help us, to enjoy tv like before

  8. #8
    Junior Member
    Join Date
    29-03-2006
    Posts
    24
    Uploads
    0

    Re: Underworld :-(

    Sydne: I think it's probably more to do with a provider changing encryption system than the makers of Diablo or UW. Think about it, who has got more than usual Diablo light (CS not included) ? I'm happy with C+nl because it's free and thats down to having a Diablo and the latest version of UW.
    As for them favouring the wi-fi, maybe so but like in every other business the latest models get the newer updates and old becomes legacy/unsupported. At least we can stilll update the cams!

  9. #9
    Moderator TV_LICENCE's Avatar
    Join Date
    31-12-2006
    Location
    somewhere
    Posts
    615
    Uploads
    0

    Re: Underworld :-(

    Quote Originally Posted by sydnebluetoto View Post
    i'm very very very very ..... tired of those sat staff already, since the big change of those big pack ( premiere, polsat, ect,...) to nagra 3, and lost of digi alb and canal digital nordic, it's nothing important to enjoy.

    sorry, i know people are hard to help to enjoy, but nothing is stable anymore like in those time of nagra 2.

    i have diablo ligth, and i'm tired and sick to just see staff for diablo wifi.
    i even don't recall the last time i use my receiver.
    please underworld team help us, to enjoy tv like before
    Sorry to say, but there is nothing stable in the pirate solutions. Quite many people (including myself) are frustrated that there is less and less to watch using CAM decryption.... but Diablo is still the best..... well of course it is not possible to put CS into diablo light.... but on it's own it's still the only cam wich still does (serious) decryption, Still the only CAM with auto PMT.... and with the best support..... I think it's just completely unapropriate to say
    i'm tired and sick
    .....For the same duration of time I have my Diablo Light I have changed 2 Computers, 3 Graphic Cards, and went over from Windows XP to Vista, And for now for Windows 7....But my Diablo Light is still with me.... it's still does the job just great

  10. #10
    Junior Member
    Join Date
    28-05-2008
    Posts
    13
    Uploads
    0

    Re: Underworld :-(

    thanks Brucelee34 and Some888 for your comments, and just have to enjoy what i have for now, and i would to ask if it's possible to use gamma card with diablo cam ligth?

    i'm thinking to buy one, but my receiver doesn't have card reader space.
    because i were told gamme card open Nova pack.

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Underworld 173
    By revoxs in forum Diablo Cam
    Replies: 10
    Last Post: 04-05-2009, 13:08:35
  2. UnderWorld 1.0.9
    By marcel1 in forum Q-Box (Duolabs)
    Replies: 1
    Last Post: 26-02-2009, 00:57:24
  3. underworld 158
    By il gladiatore in forum Italian / Italiano
    Replies: 2
    Last Post: 23-01-2009, 18:08:38
  4. Question Underworld 146
    By Tonyten in forum Diablo Cam
    Replies: 3
    Last Post: 21-11-2008, 10:18:48
  5. Underworld 143
    By peggi2 in forum Diablo Cam
    Replies: 0
    Last Post: 05-11-2008, 00:20:48

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •