Shume faleminderit per infot qe shperndani neper forum.

Kam nje aparat satelitor Combo (DVB-T+S) reciever i Alpha Tv (shijak) por nuk kam ose nuk e di se si mund ta updatoj me

- list kanalesh satelitor digital dhe Tokesor digital nga PC (te marra nga interneti) progamin per kete reciver download dhe tipin file_ qe don per kete pune.

- list key_ish satelitor digital dhe Tokesor digital nga PC (te marra nga interneti) progamin per kete download dhe tipin file_ qe don per kete pune.

- list key_ish satelitor digital dhe Tokesor digital nga PC (te marra nga interneti) por qe hidhet manualisht me pult.

nqs mund te me ndihmoni shume faleminderit.

Dhe njehere shume urime per pune e bukur qe beni