Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12

Thread: Kopernikus r3x

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    17-03-2008
    Posts
    12
    Uploads
    0

    Kopernikus r3x

    Pershendetje te gjithe forumistave te krtij forumi
    dhe respekte te vecante per ata qe kane njohuri te mira
    dhe jane eksperte ne fushen satelitore dhe pikerisht per kete kategori kisha nje pyetje une kam nje "kopernikus" me boot r3x pa pozicioner dhe ky e ka editorin e qelesave mora ca qelesa te viaccessit te viasat europes dhe pasi i futa nuk mu hap asnje kanal
    a mundeni me me shpjegu pse ndodh kjo dhe nese keni ndonje qeles te kanaleve eutelsat w2 me tregoni ndonje qe te bej nje prove tjeter.faleminderit

  2. #2
    VIP Member <<fredi111>>'s Avatar
    Join Date
    16-03-2009
    Location
    Sat-television forum
    Posts
    1,757
    Uploads
    0

    Re: Kopernikus r3x

    Quote Originally Posted by gunga View Post
    Pershendetje te gjithe forumistave te krtij forumi
    dhe respekte te vecante per ata qe kane njohuri te mira
    dhe jane eksperte ne fushen satelitore dhe pikerisht per kete kategori kisha nje pyetje une kam nje "kopernikus" me boot r3x pa pozicioner dhe ky e ka editorin e qelesave mora ca qelesa te viaccessit te viasat europes dhe pasi i futa nuk mu hap asnje kanal
    a mundeni me me shpjegu pse ndodh kjo dhe nese keni ndonje qeles te kanaleve eutelsat w2 me tregoni ndonje qe te bej nje prove tjeter.faleminderit
    Cfare kerkon te hapesh tek Eutelsat W2???

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    17-03-2008
    Posts
    12
    Uploads
    0

    Re: Kopernikus r3x

    Pershendetje fredi .une dua te hap pesh.via satin dhe pinkun.
    Nese u shpreha qarte.faleminderit

  4. #4
    VIP Member <<fredi111>>'s Avatar
    Join Date
    16-03-2009
    Location
    Sat-television forum
    Posts
    1,757
    Uploads
    0

    Re: Kopernikus r3x

    Quote Originally Posted by gunga View Post
    Pershendetje fredi .une dua te hap pesh.via satin dhe pinkun.
    Nese u shpreha qarte.faleminderit
    Nuk ka mundesi qe te hapesh ato kanale po qe se nuk ka kode per to nqs me kupton .

    Po marr si shembull digi tv nqs nuk ke kode nuk mundesh ti hapesh keshtu eshte dhe me Pink edhe me visasatin duhet te kesh kodet qe ti hapish

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    17-03-2008
    Posts
    12
    Uploads
    0

    Re: Kopernikus r3x

    Faleminderit per pergjigjen o fredi .po ku mund te gjej qelesat
    a publikohen ne ndonje sajt dhe me kryesorja eshte se nese i kam qelesat a mund ti fus direkt tek editori i celesave qe ka vete aparati apo duhet ndonje loader tjeter dhe po i futa ato a hapen keto kanale .po per tringun cmendim ke

  6. #6
    VIP Member <<fredi111>>'s Avatar
    Join Date
    16-03-2009
    Location
    Sat-television forum
    Posts
    1,757
    Uploads
    0

    Re: Kopernikus r3x

    Quote Originally Posted by gunga View Post
    Faleminderit per pergjigjen o fredi .po ku mund te gjej qelesat
    a publikohen ne ndonje sajt dhe me kryesorja eshte se nese i kam qelesat a mund ti fus direkt tek editori i celesave qe ka vete aparati apo duhet ndonje loader tjeter dhe po i futa ato a hapen keto kanale .po per tringun cmendim ke
    celsat mund ti gjesh kudo gjithashtu dhe ketu por hapen shume rralle

    Sa per tringun no koment .

    Pse no koment sepse po te flisja mire ti mundesh edhe ta blesh po te flisja keq ti nuk do ta blije perfundimisht nuk ka cme duhet

    kalofsh sa me mire ketu ne forum

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    17-03-2008
    Posts
    12
    Uploads
    0

    Re: Kopernikus r3x

    Faleminderit o ferdi dhe te uroj gjithe te mirat por edhe une mendoj se tringu eshte i mire por kam degjuar qe aparati eshte lire a mos di gje sa eshte cmimi aktual i aparatit tring se une e di qe ka qene te 50 euro

  8. #8
    VIP Member <<fredi111>>'s Avatar
    Join Date
    16-03-2009
    Location
    Sat-television forum
    Posts
    1,757
    Uploads
    0

    Re: Kopernikus r3x

    Quote Originally Posted by gunga View Post
    Faleminderit o ferdi dhe te uroj gjithe te mirat por edhe une mendoj se tringu eshte i mire por kam degjuar qe aparati eshte lire a mos di gje sa eshte cmimi aktual i aparatit tring se une e di qe ka qene te 50 euro
    faliminderit o ferdi nuk e kam emrin ferdi ------>fredi


    Gjithcka rreth paketes Tring e ke ketu

    http://www.satsupreme.com/showthread...005#post395005

    Gjthashtu mund te besh pyetje rreth cmimit dhe gjithcka qe ka te beje me Paketen Tring

  9. #9
    Junior Member
    Join Date
    17-03-2008
    Posts
    12
    Uploads
    0

    Re: Kopernikus r3x

    Faleminderit o fredi dhe me fal nese ta ngaterrova emrin por ishte nje lapsus i zakonshem,gjithashtu do te lutesha qe nese do kesh ndonje informacion per kopernikus r3x 1.23 me modul te integruar do e prisja me kenaqesi nga ana juaj pasi per momentin une kete lloj kam dhe mundesisht me ke eshte ekuivalent softi i ketij aparati.edhe njehere faleminderit dhe me fal per shqetesimin.

  10. #10
    VIP Member <<fredi111>>'s Avatar
    Join Date
    16-03-2009
    Location
    Sat-television forum
    Posts
    1,757
    Uploads
    0

    Re: Kopernikus r3x

    Quote Originally Posted by gunga View Post
    Faleminderit o fredi dhe me fal nese ta ngaterrova emrin por ishte nje lapsus i zakonshem,gjithashtu do te lutesha qe nese do kesh ndonje informacion per kopernikus r3x 1.23 me modul te integruar do e prisja me kenaqesi nga ana juaj pasi per momentin une kete lloj kam dhe mundesisht me ke eshte ekuivalent softi i ketij aparati.edhe njehere faleminderit dhe me fal per shqetesimin.
    ne cfare kuptimi ekuivalent ? Nqs e ke fjalen pra me keshte klon kopernikusi,atehere ai eshte klon me Technosat 9800p Omega testuar vete nga une.

    Por une kam patur dcip nuk e di per ty

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. New Kopernikus keys
    By maosat in forum Satellite Receivers A to Z
    Replies: 1
    Last Post: 18-07-2009, 17:55:31
  2. kopernikus
    By ylvi in forum Albanian / Shqip
    Replies: 0
    Last Post: 13-05-2009, 15:35:39
  3. kopernikus
    By ylvi in forum Albanian / Shqip
    Replies: 0
    Last Post: 24-01-2009, 14:52:38
  4. Kopernikus
    By ylvi in forum Albanian / Shqip
    Replies: 1
    Last Post: 01-11-2008, 01:50:00
  5. kopernikus r3c(old cip)
    By donpio in forum Albanian / Shqip
    Replies: 0
    Last Post: 14-11-2006, 12:57:14

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •